Donita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok komik. her harf için 1024x768 resim incelemek zorunda kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Evet, bu diyalogdan da hiçbir şey anlamadım, arkadaş ne demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 off topik : :Ç ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Spidee said: Evet, bu diyalogdan da hiçbir şey anlamadım, arkadaş ne demiş? attığında gülmekten ne dediğini soramamıştım :) @fly, msnde ":Ç" kısayolunda bi yarılma sımaylisi var..bu arkadaş o amaçla kullanıyo ondan eminim ama daha genel bi anlamı varsa bilemeycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hele şükür ya 3 aydır :Ç ne diyordum , aydınlattın beni :d. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 msnde smyle olayından nefret ederim bende tek kayıtlı olan smyle "bye" dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar