Bleda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arkadaşlar Vistada masasına tıkladıgımda önce 2-3 saniyeligine açılıyor, sonra windwos bu işlemi durdur diyor, ardındanda Bu işlem "explorer.exe" geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak deiyp explorer.exe yi kapatıp basştan açıyor ve dolyasıylada denetim masasına ulaşamıyorum, işin komik kısmı vistada başlangıç menüsündeki arama menüsünden denetim masasındaki her seçenege ulasabiliyorum. Not: Az önce bu uyarı oldugumda makinanızı düzelticek update vardır dedi. Yükledim buna ragmen düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tekrar kur? yedekle dosyalarini tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Vista orijinal bilgisayarcıda kuruldu ancak şehir dışında oturdugum için yedekle (ki yaklasık 50 gb lik filan çizimler vs var) tekrar kurdur gibi bir opsiyonum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar