NoS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Merhaba arkadaşlar şu anda dinlemek istediğim ama hani lime wire a kendimi bırakıp kötü bi kaç şarkısını dinleyip soğumak istemediğim bi kaç grup var bu konu da bana yardım ederseniz çok sevinirim. Kid Rock (bewitaba ve so hott var aradığım şarkı tarzı so hott gibi sert bişey ama ballad a da hayır demem) Matchbox Twenty Babyshambles Arcade Fire Rob Zombie The Clash The Police The Kinks Bonus olarak da mötley crue gibi bi tarza sahip eskilerden sağlam bi grup tavsiyesi çok iyi olur evet liste biraz karmaşık ve tarz olarak da garip ama şimdiden yardımlar için çok sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 the police den roxanne favorimdir, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 matchbox 20 den disease benim favorilerimdendir ama genel olarak bütün şarkıları güzel olan çok az gruptan bir tanesi kendileri, kid rock ve rob zombie de ha keza öyledir. çok az belki her albümde bir tane kötü parçaları çıkar bu grupların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Rob Zombie -Dragula -Feel So Numb -Two Lane Blacktop -Superbeast -The Man Without Fear(OST) -Reloaded (OST) -More Human Than Human(White Zombie) -I Am Hell (White Zombie) DipNot:White Zombie'nin vokalini Rob Zombie yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 the clash'ın müziklerinin alayı iğrenç.Gönül rahatlığıyla tiksinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar