huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hali hazırda elimizde olan bir sip server yazılımının ücretlendirmeyle ilgili sorun yaşadığımız kısmında bize ücreti karşılığında yardımcı olabilecek birisini arıyorum. mevcut yazılım debian üzerinde asteriks ve openser kullanılarak hazırlandı ve sorun yaşadığımız kısım bu ikisiyle entegre çalışabilecek CDRTOOL benzeri bir arabirimin kurulumu. eski elemanın satış koyup işi yarıda bırakması, yenisini bulma sürecinin biraz yavaş ilerlemesi sonucu bir freelancerla biran önce bu sip serverı ayağa kaldırmam lazım. getafreelancer.com a bile bir duyuru bırakacağım birazdan. olmaz olmaz demedim ve buraya da bırakıyorum. linuxtan anlayan birisinin en fazla 2-3 gününü alacak bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cevizciler linuxcudur ve sağlam elemanlardır. Onlar sana yardımcı olurlar. ceviz.net'teki foruma bak ya da freenode irc server'ında #ceviz.net 'e takıl. Sanıyorum oraya girince #gulyabani.net kanalina yönleniyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar