N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 nereye açıcam bilemedim azcık da aramya üşendim daha dorusu hemen yapabilmek istiorum delirccem!! şimdi soru şu mozilla firefox kullanıorum ve sayfa dışından bi linke tıklaığım zaman açmıo. mesela msnden gelen linkler olsun ya da işte bi programa skin indrimek istedim geçen internet sayfasına yönlendirmesi lazımdı ama yönlendirmedi o olsun filn yani açmıo link işte ööle bşi.. alakası var mı bilmiorum ama vista kullanıorum.. bi yardım ediverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onu firefoxu ilk yüklediğinde yapıcaktın bi uyarı gelio Bütün dosyalar aktarılsınmı die. banada aynı şey olmustu firefoxu sil yükle öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iyi de son bikaç gündür oluo bu iş.. hep böyle diildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 varsayılan tarayıcı ayarına bak firefoxtan. varsayılan değilse varsayılan olarak işaretle. ondan sonra dene bakalım. ayrıca:internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 format at naihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 varsayılan tarayıcı ayarlarının nrde olduğunu bilmiorum ama odur heralde o olmasa ztn internet exlplorer devreye girer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 araçlar-seçenekler-ana sekmesinde, altta ön sistem bişeleri yazıyor, orda şimdi bak de. değilse varsayılan yap işt.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 çok teşekkür ederim oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rica ederim, repleri unutmayalım teraziye abanalım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar