gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arkadaşlar ben fazla iyi bir kullanıcı değilim bilgimde fazla değil o yüzden yardım ederseniz sevinirim. benim pc de win2000 pro kurulu buna format atmak istiyorum ama bir türlü atamıyorum artık bios a mı yada başka bir yere mi şifre koyulmuş format yazıyorum ama atmıyor şifre istiyor benden bu şifreyide bilen hiçkimse yok bunu nasıl kaldırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Sen nereye format yazıyosun öle kafana göre her yere yazamazsın bi kere format atınca ne yapacağından emin ol mesela 2000'i kaldırıp ne kurucan xp ise işin çok kolay xp cd'sini tak o format da atıyor fdisk de hepsini sen tam olarak ne yapmak istediğini söyle bizde ne yapman gerektiğini söyliyelim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 nasıl yani xp cd si taktığımda win 2000 i kaldırıp sadece xp mi kalıyor makinede formatı da başlangıç disketiyle başlatıyorum pc yi ms dos ta yazıyorum format c: diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Doğru yerde format atıyorsun ama olmama nedenini biraz araştırmak lazım. Bilgisayarın first boot device'ını cd sürücün yap daha sonra xp cdini tak bilgisayarı aç boot from cd için bi tuşa bas diyor daha sonra her şey yazıyor orda dikkatli ve okuyarak ilerlersen formatı da atarsın xp'yide kurarsın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: crocodile, 15 January 2004 11:39 tarihinde demiş ki: nasıl yani xp cd si taktığımda win 2000 i kaldırıp sadece xp mi kalıyor makinede formatı da başlangıç disketiyle başlatıyorum pc yi ms dos ta yazıyorum format c: diye Dosta demişsin başlangıç disketiyle başlatıyorsun a:>_ Böyle beklerken yaz format c: yani a sürücüsündeyken c:'ye geçip yaparsan olmıyabilir ama o tip formatlar eskide kaldı xp cd'sinin yaptıklarını 2000 cd'side yapıyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yok ya bunlar bana karışık geldi biraz first boot device yapma işi falan eger anlatırım diyorsan anlat onu nasıl yapcaz yani şimdi taktık xp cd sini setup dedik ondan sonra mı yapcaz o işlemi yoksa başlangıç disketiyle başlattıktan sonra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hiç biri değil. Biosa gireceksin; Orda bilgisayarın açılırken ilk gözönüne alacağı birimi seçme yeri var ordan cd sürücüyü seçiceksin daha sonra cd'ni takıcaksın ve açıcaksın bilgisayarı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bılgısyar acıldıktan sonra f11 e bas ( bazı anakartlarda değişik) ordan cd ye boot ver . bas formatı kur ne kurucaksan . fat,fat 32 ,ntfs , fdisk ile de sorunlarıun cıkarsa partition magic le hallet kısaca.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 saolun arkadaşlar denicem o yöntemleri ama inşallah olur peki pc deki tüm bilgiler silinirmi yoksa kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 format atınca silinir.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 format atınca siliniyor ama partition magic'in geri getirme gibi bir kabiliyeti var. Tabi boşver silip de geri getirmenin mantığı yok :) sen xp cd'si ile hallet işlerini ekstra program karıştırma işin içine.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar