zydar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ulan bu hayatın ben amkoyim. kimse değr bilmez mi abi. gösterilen deerim kimse farkında olmzmı kms eönemsemzm neden böledrşiaara bi bana açıkalsın bşşr ya. neden her defasında biz erkekler en dipte oluruz. neden kims ebizi çıakrtma znede sürekli kendimi zçıkmak zorunda oluurz çırpınırızç. bu ahyyata hayatta kalmak için nede kims eyardım etmez lan biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sonra editliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 batu lan nerdesin a.k ne işin var kayseri burda olmanlazıdı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sarhoş sarhoş sağa sola küfretmiyoruz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar