heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet arkadaşlar delikanlı drOOd lar hangi addonları kullanır? bide bana önerebileceğiniz oyunun arayüzünü değiştiren spelllerin yerini olsun mapi ortaya alan critleri tek tek yazan fln filan işte hepsi bir arada olan bi addon varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bongos var spellerin yerlerini degistiren ama oyunun kendi interface i yetiyo inan bana... sadelik herseydir :D [2 sini de uzun sure denedim ve blizz UI si daha guzel :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 omen raidasist bossmod adoonları genel olarak kullanabilirsin ama talentlerin nedir resto veya tanksan onlarında kendi sınıfında addonları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tanksan tankpoints addonu da var (druidlerde duzgun calısır mı bilmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Delikanlı druid addon kullanmaz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 güzel birkaç addon var Druid Bar Shapeshift halindeyken manani gorebilmeni saglar. Druid Tips buda cat ve bear formdayken vereceginiz dmgi tooltip olarak gosterir Decursive Buda healer druidler icin olmasi gerekenlerden poison kaldirmak icin ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Invulon said: güzel birkaç addon var Druid Bar Shapeshift halindeyken manani gorebilmeni saglar. Druid Tips buda cat ve bear formdayken vereceginiz dmgi tooltip olarak gosterir Decursive Buda healer druidler icin olmasi gerekenlerden poison kaldirmak icin idealkasıyomusun drood i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 druid kasılmazmı :p oomkin power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 visual heal da var cok guzeldir healing için aslında o her healer için suferdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bunu kişisel olarak söylemiyorum da, add-on olmadan sadece wow'un bağışladıklarıyla inan ki herşeyi yapabilirsin. yetip artıyor. add-on lar var bazı bazı çok güzel de acayip tembelliğe alıştırıyor. sen bi add-onsuz dene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 druidin özellikle alması gereken bi druidbar dır bide itemrack 92437593876 tane setleri olduğu icin onun dısında cooldown bar, bartender(standart wow ui sine sığmyor druidin skill leri) bide chronometer onun dısındakiler süs püs felan zaten fazla bişeye gerek yok hele bilg in sistemi iyi deilse fazla kasar oyun bu arada decursive ye gelince ben onları addonsuz kullanıorum en son bi ara auto 1 tus dispell i kaldırdıklarından beri orta tuş mouse un curse konsol tusuda poison felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 grid üstüne hot candy gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 benm için önemli olan bleed zamanlarını büyük büyk göreblmek targerın altında o yüzden XPearl kullanıyorum, bide NECB (Natur Enemy Cast Bar) class addonu deil ama olmazsa olmaz bi addon. Gerisini saymyom bi önemi yok, eski druid timerlarının yaptıının hepsini NECB yapyo ztn.. tanklmk içn neden addon gerekr blmyorm... KTM alcaksn ekranın bi kenarına abanıcaksn =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar