Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druidler hangi addonları kullanır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar delikanlı drOOd lar hangi addonları kullanır?

bide bana önerebileceğiniz oyunun arayüzünü değiştiren spelllerin yerini olsun mapi ortaya alan critleri tek tek yazan fln filan işte hepsi bir arada olan bi addon varmı ?
Mesaj tarihi:
bunu kişisel olarak söylemiyorum da, add-on olmadan sadece wow'un bağışladıklarıyla inan ki herşeyi yapabilirsin. yetip artıyor. add-on lar var bazı bazı çok güzel de acayip tembelliğe alıştırıyor.

sen bi add-onsuz dene :P
Mesaj tarihi:
druidin özellikle alması gereken bi druidbar dır bide itemrack 92437593876 tane setleri olduğu icin onun dısında cooldown bar, bartender(standart wow ui sine sığmyor druidin skill leri) bide chronometer onun dısındakiler süs püs felan zaten fazla bişeye gerek yok hele bilg in sistemi iyi deilse fazla kasar oyun bu arada decursive ye gelince ben onları addonsuz kullanıorum en son bi ara auto 1 tus dispell i kaldırdıklarından beri orta tuş mouse un curse konsol tusuda poison felan
Mesaj tarihi:
benm için önemli olan bleed zamanlarını büyük büyk göreblmek targerın altında o yüzden XPearl kullanıyorum, bide NECB (Natur Enemy Cast Bar) class addonu deil ama olmazsa olmaz bi addon.
Gerisini saymyom bi önemi yok, eski druid timerlarının yaptıının hepsini NECB yapyo ztn.. tanklmk içn neden addon gerekr blmyorm... KTM alcaksn ekranın bi kenarına abanıcaksn =p
  • Yeni Oluştur...