Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabirsizlaniyorum Artik !

Cyre2k

Öne çıkan mesajlar

bugün 2003 ün sondan bi önceki günü, yani en iyi tahminle 8 ay var :) hiç kasmayın başka şeyler düşünün kuşlar böcekler :)

oyunu genconda oynayanlar şimdiki alpha halinin bile şu an pisayada olan birçok oyundan daha bitmiş bir halde olduğunu söylüyorlar.
diğer çoğu mmo gibi sadece hack&slash olmaması için kasıyor adamlar, "isteyen" çok rahatlıkla sadece quest yaparak tüm lvllarını alabilecek yaratık kesenle aynı hızda :) ve daha eğlenceli olacağına söz verdi bliz. quest yapmanın :)

just wait & see blizzard said 8-)[hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet WoW umuz bu yıl ıcınde bır zamanda cıkacak ve bızde oynama zevkıne erısıcez warpatı ler.Yenı yıldakı ılk warcraft mesajınıda atmıs oldum bolece ehe demeden gecemeyecem mutlu yıllar..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hadi çık artık be.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence daha çok var... Blizz çok çok çok çok çok oyalıyor oyunlarını. WoW'da beklenti çok, geç gelsin ortalığı tam süpürsün.. Kesinlikle DAoC Frontiersi bekliyecekler bence zaten. Ben 2004 sonu, 2005 başı diyorum tahminen. Yani daha çoook var. Çıksa da yarın oynasak HEMEN! o ayrı!

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...