Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Arkadaslar Wow icin hala belli bir cikis tarihi yok ayrica yeni kaydadeger gelismelerde yok ben beklemekten bıktım her gun beklerken icim icimi yiyo biran once su oyun ciksada guzel guzel oynasak hadi guzel olsun ama biraz hızlı olsun[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben lise sona gelmeden çıksın:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Vavas olsun agır olsun kallavı olsun cuce gıbı bole koysun pıyasaya ama koddumuda tam koysun. Super olsun ole olsun bole olsum ama acele olmasın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ehehe oyun cıkınca pıyasa stun yıycek,dıger mmorpgler death coıl yıycek,oynayanlarsa bloodlust olucak,yapımcılarda daha zengın olucak o ayrı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bugün 2003 ün sondan bi önceki günü, yani en iyi tahminle 8 ay var :) hiç kasmayın başka şeyler düşünün kuşlar böcekler :) oyunu genconda oynayanlar şimdiki alpha halinin bile şu an pisayada olan birçok oyundan daha bitmiş bir halde olduğunu söylüyorlar. diğer çoğu mmo gibi sadece hack&slash olmaması için kasıyor adamlar, "isteyen" çok rahatlıkla sadece quest yaparak tüm lvllarını alabilecek yaratık kesenle aynı hızda :) ve daha eğlenceli olacağına söz verdi bliz. quest yapmanın :) just wait & see blizzard said 8-)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Eveeet WoW umuz bu yıl ıcınde bır zamanda cıkacak ve bızde oynama zevkıne erısıcez warpatı ler.Yenı yıldakı ılk warcraft mesajınıda atmıs oldum bolece ehe demeden gecemeyecem mutlu yıllar..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Şöyle bi haziranda filan çıksın ki tam olsun.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Beta olayı başlar yakında.Sizde biryerlerde takılıp oynarsınız.[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Early 2004 yanı mart gıbı beklıyorum betayı...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Beyler sizin dediginiz kadar yavas cikarsa midesine oturur blizzardin cokda hizli olmasin :D [Bu mesaj Uluvatar tarafından 03 January 2004 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 mahkemeye vercem bunları bu oyunlar yüzünden evde kalıp kız bulamıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ben WoWdan bulcam kız ehuhee :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hadi çık artık be.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bence daha çok var... Blizz çok çok çok çok çok oyalıyor oyunlarını. WoW'da beklenti çok, geç gelsin ortalığı tam süpürsün.. Kesinlikle DAoC Frontiersi bekliyecekler bence zaten. Ben 2004 sonu, 2005 başı diyorum tahminen. Yani daha çoook var. Çıksa da yarın oynasak HEMEN! o ayrı! Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar