evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bira ekmek ve tuz? ben onu daha çok "kola + ekmek + 2 çeşit peynir + et ürünü + bol mayonez" şeklinde yiyorum her gün ama bi numara olmuyo ne hikmetse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya bak tekrarlıyorum. - Stres yapma kesinlikle. - Yemek ayrımı yapma kesinlikle. - Aklına gelen her şeyi ye kesinlikle. - Yemek yemekten korkma kesinlikle. bu maddelere uyarsan istediğin kiloları alırsın kesinlikle. Ayrıca o kadar kısa sürede 27 kilo oldum ama hala gayet sağlıklıyım. Öyle abartılacak derecede bir göbeğim de yok yani. Ha bi de badi bulding sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Her sabah hamur işi ye pogaca falan ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gece 12 den sonra yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum bu durumda..Hele ki makarnansı hamur özlü şeyler yenilse gelsin kilolar.. Tatlı ağızdan eksike dilmeyecek..çokonattı mars çikolatasıydı bilmem her türlü gofret yenecek..Abur cubur yenmeli diyeceğim ama bu sağlıksız olur:P hoş kilo almak da sağlıksız aslında ama..Birisi de bize nasıl verileceğini söylesin :P Şişmanı kilo veremez,zayıfı kilo alamaz :P hey gidi dünya.. ha birde çok yiyip de alamıyorsan kurt sorunu olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar