Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hep sordum kendime ne için yaşıyorum ? Nedir amacım .. Sevmek içinmi yaşıyorum.Bunun için yaşanmazki be.. her sevginin sonunda üzüldüm ağladım kendimi kaybettim . Bu değilse amaç ne için .. Ben bulamadım aramıcamda daha fazla . Çok sevdim seviyorum belki sevebilirdim .. AMA İSTEMİYORUM üzülmek istemiyorum . Hayatla çarpışmak istemiyorum hayat kötü insanlar kötü herkes iki yüzlü .Yaşamak istemiyorum ben bu dünyada . Çok çektim bana göre kimine göre az kabul ediyorum . Ama inanın yaşasaydım daha beter olurdum . Hayatım boyunca yalnıza oynadım . Yalnız doğdum yalnız ölüyorum. Keşke bebek iken ölebilseydim .. Böylece günahsız ölmüş olurdum . Hayat çok güsel.Yaşanıcak çok şey var.Ama ne için ? mutluluk içinmi . mutluluk nedirki . gelip geçidir.. şu dünyada kalıcı tek şey ise hüzündür.Şehit olmuş askerlerin ölüm günleri anılır da doğum günleri niye kutlanmaz. Merak ederim Onlar bu vatan için doğdu bunu kutlamıyoruz öldükleri için onları anıyoruz.Doğru ya yaşamak çok güzel.Doğru ya yaşanıcak çok şey var. Öyle dolu yaşadımki aslında .Herşeyi gördüm.Bir bakıma mutlu ölücem..Ama bir bakımdan kalbim parçalanmış şekilde ölücem.. Dostlarım sayesnde yaşıyordum ben.Onlar büyülttü bir bakıma beni.Olgunluğumu onlarla öğrendim.Yediğimiz ayrı gitmedi içtiğimiz ayrı gitmedi.Sevdim hayatı dostlarımla sevdim hayatı kardeşlerime... Fakat ailemle yaşlandım..Onlardan gördüm nefreti . Tüm ailemden nefret ediyorum . İki yüzlü cimri insanlar..Yaşadığım süreced kimseden malımı esirgemedim. Cimri olmadım . Olamamda . Ben böyleyim . Nedense farklıyım çevreme rağmen çok farklıyım.. Garip.. İnsanları sevmeye çalıştım olmadı . Hayatı sevmeye çalıştım olmadı . OLMADI İŞTE OLMADI . ne yapabilirim . Çok sorunlu olmuyabilirim İnsanlar aç insanlar ailesini kaybetmiş ama hala yaşıyorlar . Çünkü bir umutları var . Ama ne için ? Hayat dediğin nedirki bir metal parçasına bakıyor hayat. Bir kurşunla herkes ölebiliyor. İnsanlar dayanksız...Ben yaşamı sevmedim ben yaşamayı sevmedim...Ve ben insanların gözünden akan yaşla birlikte bende gittim.. Çok yara aldım çok yaralandım Yaşadım sanarken kendimi kandırdım... ve gidiyorum ve gittim... bütün aşklarımdan özür dilerim.. bütün ailemden özür dilerim.. ama gittim ... sevmedim bu dünyayı bana göre değildi.. ölümden korkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 '' Yaşadım sanarken kendimi kandırdım... '' al sana exaltedangel.. Eline klavyene sağlık dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu ne lan delirtme adamı mayk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hayat bizi sevmedi mike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 mike beni anlattın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 said: Ben yaşamı sevmedim ben yaşamayı sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 imla hataları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 imla hataları olabilir, genelde düzgün kafayla yazmadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar