Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 geçen hafta popstarda elenen Elena ingilizce hangi şarkıyı sölemişti yani şarkının adı neydi birde Whitney Houston sölüyodu demi yanılıyorsam artist ve adını yazın şarkının yoksa sadece adını yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bodyguard filminden de şarkının adı var mı bilmiom bodyguard yaz çıkar zaten[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 evet o filmi bende izledim ama film üstünden aratınca bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Whitney Houston - I Will Always Love You imiş..[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 o $arkiyi bilmeyen varsa intihar etsin ya.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 muhahaha...! ama bısı dıcem DMX gecen gun elenanın elendıgı aksamdan sonra kı gun yanı pazar arkadas bana dedı kı O ELENA ne bıcım sarkı soledı hayatımda duymadım bıde ıgrenc soledıkı aglıycaktım dıodu Yarıldım:D[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Dmx, 15 January 2004 17:58 tarihinde demiş ki: o $arkiyi bilmeyen varsa intihar etsin ya. bu msg ın altındaki yazılanı okudum yoksa çok pis ezecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 @Fransua: o arkada$ina dal sen bi ara benim icinde dov :) @Siamon: nasil yani?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 üsttekini anladımda "nası yani" i anlayamadım.. [Bu mesaj Siamon tarafından 15 January 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ben anladım ama söylemem[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yazdığın mnesajın altında ne var? cevap: imzan![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Kendercik, 15 January 2004 19:53 tarihinde demiş ki: yazdığın mnesajın altında ne var? cevap: imzan! hehe bunu yeni farkettim.. ama olaya o açıdan yaklaşmadım imza açısından onun altındaki başkasının attı msg açısından sanırım sende biliodun bunu, dmx arkadaşta arkadaşın yazdığı ile benimkini özetleyip diyalog haline getirmeye uraşmış da becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar