PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 1) Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle - "Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı, ki ondan sonra dolmuşca yarıldık zaten. 2) Sahil yolundan bostancı istikametinde gitmekte olan dolmuşa yasli bir bayan biner.bayan tam bir eski istanbul hanimefendisidir. Gerek giyimi, gerek oturusu, gerek konusmasindakı kibarlik ile çevresindekilerin saygi ve ilgisini ceker. Teyzemiz gitmek istedigi yer icin parayi uzatır: - Pardon beyfendi, rahatsız ediyorum ama suradan bir suadiye uzatırsanız cok memnun olurum. - Tabi hanfendi, ne rahatsızlıgı ... para şöföre uzatılır ve yolculuk devam eder. Yaslı ve kibar teyzemizin kıbarlıgı, sık giyimi ve guler yuzu diger yolcuların icini ısıtmıstır adeta ... Suadiye'ye gelindiginde teyzemiz inmek ister ve bunu şöföre yine o kibarlıgı ile bildirir: - Pardon şöför bey, mumkunse musait bir yerde indirir misiniz? şöför saga yanasır ve kapıyı acar fakat arac hala yavasca hareket halindedir ... Teyzemiz yaslı olması nedeniyle inemez ve dolmuşun tamamen durmasını bekler. Fakat şöför acelesi varmıscasına yavasca ilerlemekte ve bayanın inmesini beklemektedir ... Dolmuşun bir turlu tamamen durmamasına kızan kibar teyzemiz şöföre seslenir: - Ulan pezevenk parasutle mı inicez! 3) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! 4) Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan 5) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi? 6) (Mekan bornova-evka 4 otobüsü / izmir) otobüs tıklım tıklımdır ve arka kapıya kadar ilerlemek imkansızdır. şöförün insafına sığınıp ön kapıdan inmeye teşebbüs eder bir teyze... - Şöför bey ön kapıyı açar mısınız? - Niye hava mı alcaanız? 7) Ankarada otobüslerin kartlı değil biletli olduğu bir dönem. Good fellas ve ben sabaha kadar üniversitede gireceğimiz ilk sınava çalışmışız. Otobüse bir adam biner ... Utangaç, sıkılgan bir tavırla şöföre; - Afedersiniz şöför bey biletim yok, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför:- Istersen yolculara bir sor... Adam: - Afedersiniz yolcular biletim yok, acaba inceğim duraktan alabilir miyim.!! * Müsait Bir Yerde... Olayımız Sarıyer Taksim minibüslerinde geçmekte... Kravatlı,düzgün giyimli bir adam inmek için ayağa kalkar: - Şoför Bey.mükemmel bir yerde inebilir miyim? (Herkes kopar) Minibüs sağa yanaşır. Şoför: * Tabi buyurun. Size layık değil ama... (Bu sefer daha beter) ******************************************************* * Şaşkın Motor Yolcusu Mevzu, Kadıköy - Eminönü - Karaköy çalışan yolcu motorunda geçiyor.Motorun önünde takılıyorum, kahramanımız kalkmak üzere olan motora biniyor ve teknenin nereye gittiğini soruyor. "Eminönü ve Karaköy" deyince vatandaş, "Ne taraf Karakoy'e gidiyor?" diye gayet ciddi ve bir o kadar dumur bir soru daha soruyor. Daha inanılmazı; "Alt kat Eminönü, üst kat Karaköy’e yanıtını alınca teşekkür ederek üst kata doğru ilerliyor. ********************************************** ******************************************************* * GSM Bir gün arkadaşımla evimin yakınındaki bir duraktan minibüse bindik. Minibüsünün camında kocaman puntolarla şoförün cep numarası yazıyordu, fazla umursamadık ama göze batıyordu; beni ara, diye bağırıyordu resmen. İneceğim yere yaklaşınca şoförün numarasını cevirdim, "Müsait bir yerde bırakır misin abi?" dedim. Adam afalladı, asıldı frene. Minibüs yarıldı gülmekten. ******************************************************* * Meşhur Boğa Heykeli Arkadaşım Caddebostan'dan Kadıköy’e gitmek üzere dolmuşa biniyor. Malumunuz Altıyol'daki boğanın orada inecek.Altıyol'a vardıklarında yanındaki hanım da inmek üzere hamle yapıyor ve şoföre: - Kardeş, öküzün orda ineceeedim" diyor :lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 14 January 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kusmu$tum... (Ayrintisina girersem sizler de monitorlere kusarsiniz, ho$ olmaz...)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Öküzün orda inecektim olayını arkadaşım bizzat yaşadı =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 teyzenın cevabı guzelmıs ehe parasut ne yaratıcı ınsanlar var parasut falan..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 -ışıklarda inebilir miyim? -niye karanlıktan korkuyor musun? arkadaşa olmuş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bide dolmuşlardaki yer verme krizine ayrı uyuz olurum.. Insan oturamaz koltuklar dardır, çantası sığmaz, birisi geçecek olur falan..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok duduum bi hikaye(ankarada) hani eski dolmuşlar olur ya böle kapıyı kendin kapatırsın o tip bir dolmuştan inen baş öltülü bi teyzem kapıyı çarpar kapı kapanmaz bidaha çarpar kapı kapanmaz sonunda çok hızlıca çarpar kapı yine kapanmaz ve muavin gelip"bırah bacım bırah a..kodun gapının gapısız da gideriz" : ; )[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi de seyir halindeyken aniden durup el freni cekilir ve arkada hakli olarak korna calan arabanin soforuyle kapismaya gidilir ama genelde dolmus soforleri kazanir bu kapismayi..[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bi gün minibüsteyim karakterler acaip renkliydi: Ressam bi adam ve arkadaşı sanatsal konuşma içindeydiler..Arkamda iki teyze popstar hakkında konuşmaktaydı.. Önümde biz evleniyoruz muhabbeti dönüyordu.. Ayrıca asıl bomba olan olay iki adet ayakta duran öğrenci tiplemesiydi Birinci öğrenci: - Abi geçen gün Bağdat caddesine gittik bla bla... Dallama olan ikincisi: - Ne bağdat caddesi lan?? Benim bildiğim Bağdat Iraktadır hihohahaha... Tabi süper vurgu ve tonlama ile geçen bu diyalog ardından şoför dahil herkes güldü :D Bi an keşke bu olaylar kaydedilebilseydi diye geçirdim içimden...[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 pek safmıs[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yok abi böyle iğrenç espri yapanları atacan bi kazana kaynatacan.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben ne zaman binsem hep ters istikameti soyluyorum.kadıkoyse goztepe,goztepeyse kadıkoy:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bu dolmuscuların hepsı esprıtuel o zaman herkezın bı anısı var dolmuslarla ılgılı benım yok.. * hayıflanır *[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 alin bi tane de benden, ben lise 3 teyken (1996), gece saat 11 civari taksimden bostanci sahil dolmusuna bindim, yanima gayet duzgun giyimli koskocaman bi adam oturdu, on koltukta da aynen normal gorunuslu benden az buyuk bi cocuk, neyse bogaz koprusunun ortasinda benim yanimdaki adam gur bi sesle, sofor bey, kapilari kitleyiniz ve kopruden sonraki polis kontrol noktasinda durunuz deyip cebinden bi adet polis kimlik karti cikartti, biz yolcular tabi aman alla bu da nesi seklinde, sofor durdu polis noktasinda, sonra adam sofore kapilari actirtti, o sirada tabi 5 kadar polis dolmusun yanindaydi, apar topar ondeki cocugu indirdiler, dolmusa dayadilar uzerini aradilar vs, sonra goturduler, biz de devam ettik, sivil polis megerse ondeki adami takip ediyomus, esrar satiyomus adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 HerhaLde bi apache'nin bide benim anIm yok :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şu muhteşem bi yerde incek olayını bende yaşadım.burda okumuştum etkisinde kalmıştım dilim surştü bende ole dedim euehum gerisi malum zaten :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bostancı-kadıköy dolmuşundayım kadıköye gelmeden inecem müsait bi yerde ineblirmiyim dedim adam yavaşladı ben de zekiyim ya ( bu arada otomatik kapı değildi bindiğim dolmuş ) kapının kolunu tuttum çektim açmak için dolmuşumuz yavaşlama hareketi gösterdiği için kapıyı zorlamak zorunda kaldım o plastik parçası elimde kaldı :) sonra dolmuşcu abi inip kapıyı açıverdi saolsun[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 14 January 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: -Mix-, 14 January 2004 19:49 tarihinde demiş ki: -ışıklarda inebilir miyim? -niye karanlıktan korkuyor musun? arkadaşa olmuş :) aha benimde arkadaşa olmuş ark şöförle muhabbet ediyomuş bu olay sırasında dumur olmuş sora bide şöför arkadaşlar bide siz üniversiteye gidiyonuz anlamadınız tarzında bi laf edip ezmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 haha daha bi güzeli var ben dolmuşta otururken en arkadan etrafımın dolmuştaki kişileri seyrediodum ehueh adamın biri saçıyla uzun bi süre oynadı oynadı oynadı sonra saçından parmaklarıyla bişiler çıkardı iki parmağının arasında ezdi yere attı ve ayakkabısıyla bi daha ezdi ben direk PUASDHAUDHAUSDHADADAS mode ehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi kere minübüste bi adam başka bi adama sen benim karıma baktın şeklinde girişti kavga çıktı..başka bi sefer para davasına şöför amcamla yolcu amcam birbirine girdi.şoför,siz inin laaan diyerek bizi indirdi ve adamı karakola götürdü..bence minübüsler çok komik olayların yaşandığı mekanlardır.[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi de şey vardır yazılmış mı bilmiyorum ama zamanım yok anlatıp kaçacam :) Çocuklu bir bayan kucağında çocuğuyla en öne oturur. Çocuk biraz haylazdır. Etraftaki alet edevatı kurcalamaya başlar. Şöför bey de çocuğun bu hareketlerine kıl olur. Annesi çocuğa "yapma oğlum etme oğlum" der. Çocuk dinlemez. Sonunda annesi oğlunu şöföre söylerek "bak şöför amcan da kızıyo. Şöför amcası şuna birşey söylesene!" der. Şöför de "Orayı burayı kurcalamasana lan anasını siktiğimin çocuğu!" der... Anne bu lafın dumuruyla müsait bi yerde inmek ister... koşar adımlarla olay yerinden uzaklaşır kucağında çocuğuyla...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bu dolmus anısı değil dolmuş kabusu kabus bu[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 adamın biri minibüste bi bayana yer vericekken kucaanı gösterip buyrun bayan oturun demişti. bayan da teşekkür edip oturmuştu. artık sevgiliydiler de fantazi mi yapıyodular bilemicem... :-p[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Valla benim bir dolmuşla süpermen hikayem var baya ilginç.. arka tarafta kapı dibinde oturuyorum... adama müsait bi yerde inebilirmiyim dedim. şöyle öne doğru eğildim. kapının yanındaki o tutunma hedesine tutundum herif kapıyı açıp acı bi fren koydu. Ben aynen ileriye de eğilmişken süpermen modunda ilerleyen dolmuştan dışarıya...[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 antalya da ışıklar civarında bir genç sendır da inecek var der. Az sonra da şöföre "geçtik, inecek var demiştik" die çıkışır. Sonra biz arkadaşın sendır dediği yerin kırk yıllık cender otel olduğunu anlar yıkılırız ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar