Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saolasin ceti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Zegna, 17 Mart 2003 00:01 tarihinde demiş ki: ya ben suan lvl 34 infim.. 34 cs var 25 stealth 27 thrust 10 dw 15 envenom var. sizce 39 cs vermelimiyim Cd den soraki ucuncu pa combusu icin? bide nedir bu sb lerin olayi ya bu kadar hayvani dmgler filan.. 2 gundur bg 3 teyim 24 saat cidden sb ler cok guclu..[hline]`zegna telliogulları the Infiltrator of alb/exc adamlar gercektende cok guclu, bers gibi vuruyolar, her atag1 cift el[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Crit Sb ler acaip gimp , eger merc gibi specclenmish sb leri diosan onlarla basa cIkmak cok zor cidden..ben sana 50 deki ideal specc i soliyim ,35stealth,50thrust,46cs,35envenom,13dw R5 oldugunda hepsi duzene girer 513k rp lazIm yani..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Evet bence de KESINLIKLE : Saracen Con +10 (bu level basina 1-2 hp farkediyo - +5Str/+5Cos degil cunku perf %50-50 aldigi icin 5Str sadece 2.5 efektif, bu da cok cok az ama level basina 1-2 hp hic de az degil) Des +10 Agi +10 ve MUTLAKA PERF !!! Exp yaparken biraz ezik gozukse de yine de SeriaLKilla'nın her soyledigine katılıyorum ve level 50 DRAGONFANG akılalmaz kuvvetli, bende level 50 Slash/Breton inf var ama BuffBot olmadan sucks... Sadece SBkiller ama perf inf her class'i indiriyo. Bir de eger yapabilirsen, her level'inda tam level atlamadan bi high level buffer bul ve hem STR&CON hem de CON buff'tır kendini. Abartmıyorum level basina 6-8 hp oynuyo.. Deneyip gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Brelenor, 19 Mart 2003 03:24 tarihinde demiş ki: Evet bence de KESINLIKLE : Saracen Con +10 (bu level basina 1-2 hp farkediyo - +5Str/+5Cos degil cunku perf %50-50 aldigi icin 5Str sadece 2.5 efektif, bu da cok cok az ama level basina 1-2 hp hic de az degil) Des +10 Agi +10 ve MUTLAKA PERF !!! Exp yaparken biraz ezik gozukse de yine de SeriaLKilla'nın her soyledigine katılıyorum ve level 50 DRAGONFANG akılalmaz kuvvetli, bende level 50 Slash/Breton inf var ama BuffBot olmadan sucks... Sadece SBkiller ama perf inf her class'i indiriyo. Bir de eger yapabilirsen, her level'inda tam level atlamadan bi high level buffer bul ve hem STR&CON hem de CON buff'tır kendini. Abartmıyorum level basina 6-8 hp oynuyo.. Deneyip gorebilirsiniz. bug yani?[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar