Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Beyinin önceden yaşadıklarımızı hatırlayan bölümünün olaylara karışmasıyla oluyor fakat bu olay da bir hastalık yüzünden olabiliyor diye biliyorum tümor falan belirtisi olabilirmiş çok olması aman dikkat.[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ara sıra banada oluyor. Fakat o hissi anlatmak biraz zor. Üstte arkadaşın dediği gibi zaman kavramını unutuyorsun. Yapılan bir eylem için "aaa ben bunu görmüştüm." diyebiliyorsun. Garip bir his. Anlatılamaz yaşanır :) [Bu mesaj Bloodless tarafından 15 January 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hmmmm olayda diilim ben .. Genellikle olaydan sonra insan'nin hisleri cosuyor... Vay be neymisim ben falan oluyorum... :lol: Eskidenn bir dizi film vardi...bilmem hatirlarmisiniz? Bu trt3 un cuma veya c.tesi'leri yayinlanan korku kusaginda yayinlanirdi... Hatta oylelerini hatirliyorum ki igrenctiler tabi o zmanlar icin.. karin desen jack,disi seytan sadece ismini hatirladiklarimdan... Kadin devamli ruyalarinda gelecegi gorurdu... Nasilda bir halt sanirdik bu gibi olaylar'in bas kahramani olmayi... O gunlerden kalma bir takinti'dir bende bu dejavu olayi... Ama devamli gelecegi gormek ruyalarda yada oyle oldugunu sanmak urkutucu geliyor..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: PiNk, 15 January 2004 18:19 tarihinde demiş ki: Eskidenn bir dizi film vardi...bilmem hatirlarmisiniz? Sen yaşlanmışsın biraz :) [şaka][signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hatirlamiyoruz demeyin aglarim ....:-([signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Sene kaçtı? [eheha][signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 NE bilim seneleri saymiyorum ki? (Ne desem ne desem....Kahretsin!!!!!!!) Hatirlamiyorum cevabi yeterli olur mu? (yedi mi acaba?)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bana eskiden olurdu ama 5 senedir falan olmadı hiç. ilginç bi olay :). genelde ailemle yemek yerken başıma gelirdi aha bu sözleri duymuştum gibilerden.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Önceden ben bunu görmüştüm dediğin anlar..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar