Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Herhangibir programa ihtiyaç duymaksızın Youtube, Yahoo, metacafe ve diğer populer video store eden sitelerdeki görüntüleri istediğiniz formata çevirerek bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan muhteşem bir websitesi. Isterseniz bilgisayarınızdaki videoyuda upload ederek başka formata çevirebiliyorsunuz. Cep telefonlarında görüntüyü izlemeniz için uygun olan format sitenin dönüştürücülerinde mevcut. ALL2Convert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hobaaa süper birşey bu repini yaladım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aga,keşke eklenti olsaydı. site ya da program çok ama bi eklenti yapmadılar bunun için. bende downloadhelper var, mesela onda tıkladığımızda seçenek çıksa save as type gibi. süper olurdu.siteye git url gir falan sıkılıyom ben oyle işlerle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oper said: aga,keşke eklenti olsaydı. site ya da program çok ama bi eklenti yapmadılar bunun için. bende downloadhelper var, mesela onda tıkladığımızda seçenek çıksa save as type gibi. süper olurdu.siteye git url gir falan sıkılıyom ben oyle işlerle :Ssen beni cagir ben hallederim pek bi zevk duyarim bu tip isleri yaparken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oper said: aga,keşke eklenti olsaydı. site ya da program çok ama bi eklenti yapmadılar bunun için. bende downloadhelper var, mesela onda tıkladığımızda seçenek çıksa save as type gibi. süper olurdu.siteye git url gir falan sıkılıyom ben oyle işlerle :S Dediğin gibi programlar war, ancak, convert etme süresi oldukça uzun sürüyor. Denemediysen bi dene, Youtube, metacafeden falan okadar hızlı convert ediyorki, anında download edeceğin link çıkıyor. Eminim download kendi bilgisayarında convertten daha hızlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hmmm peki denerim bi dahaki sefere.. ama bu eklenti hep kolayıma geliyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar