KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 daha öncede açılmıştır bu tarz topicler ama bunlar genel geçer şeyler olmadığından yeniden açtım 2004'e hangi şarkıları dinleyerek girdiniz yada şu sıralar hangi parçalar favoriniz işte 3 tane sayın en fazla mümkünse: 1-Evanescence Anywhere 2-Evanescence Anything for you 3-Linkin Park Numb[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Absurd - Nordmaennerlied[signature][hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. -l- It's Darker Than You Think -l- PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 son üç gündür satriani nin time machine 1.cd yi dinliyorum paso[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Tüm Dark Tranquillty şarkıları ve arada bir kaç placebo .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 paso White Stripes'ın son albümünü (Elephant) dinliorum...[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Teoman - kol dugmeleri[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 evanescence albümü dumanın albümlerini dinliyorum birde ha birde pinkfloyd the wall ın plağını[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hmm mfo - yalnizlik omur boyu[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 neutral milk hotel - In The Aeroplane Over The Sea albumunu dinliorum guzel guzel farkli bişi cok begendim, sonraaaa muse - Absolution cok guzel album başarılı olmuş çok gaz şarkılari var, sanerixxten kaçırdıgım opeth - damnation'i dinliorum artık baydim ama gerimi versem ki, başka başka.. incognito - no time like the future süper bi album taptim yani sokaktan aldim bide adam al al cok guzel dedi igrenc bişi bekliodum, hepsi güzel walla tavsiye ediyorum ama black metalciler fln ne kadar sever opeth dişindakiler bilemiorum. edit:thievery corporation - Mirror Conspiracy de dinliyorum çokta begendim[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) [Bu mesaj OutTrader tarafından 15 January 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Tool-Parabola[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Dream Theater ın yeni albümünü aldım onu dinliyorum (Train of Thought) fekat 7 şarkıdan 3-4 tanesini sevdim.. Dream Theater - Space Dye Vest Geçmişe dönmek için ara sıra Coolio-Gangsta's Paradise dinliyorum.. HIM - Funeral of Hearts Liquid Tension Experiment - Paradigm Shift Bond - Victory (mutlaka dinleyiniz) Ada günlerime dönmek için Nirvana - Jesus dont want me to be dinliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ruh halim nedeniyle ne kadar duygusal parça varsa hepsi[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Deli333, 15 January 2004 12:24 tarihinde demiş ki: Tüm Dark Tranquillty şarkıları ve arada bir kaç placebo . Vay sonunda D.T'nin diğer şarkılarında dinlemeye başladın ha? güzel güzel :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 anathema ve moonspell dinliorum bu sıra anathemanın alternative 4 ve judgement albümlerini moonspell - alma mater ve can t be 'yi çok dinliorum hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar