Lethious Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4755&gid=303 evet.. şöyle birşey almayı düşünüyorum. fiyatı gayet uygun. tavsiye eder misiniz? birde 5 telli bas gitar tavsiyelerinizi alayım eğer varsa. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yeni başlamıyosun sanırsam .. ve o zmn 6 telli alma derim :D gerçi 6 telli alınır çalınır çokta şükela olur fakat biraz zordur teknik bakımdan.. ve iyi bi gitar almazsan sapı atar bi sürü problemi olur sinir olursun.. ibanezlerin 6 tellileri iyidir kanımca.. 5 telli gitar için ise uygun fiyat düşünrsen cort a veya c serisi iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 fiyatı çok yüksek.zuhal müzikte 300-400 ytl civarı bişey olması gerek.internetten tavsiye etmiyorum ben özellikle o siteden.Nakit alıp %10-15 indirimle alabileceğin aletleri 200-300 ytl fazlasına satıyolar,özellikle bu sitede.Bunun 4 telli modeliyle başlamıştım bende zamanında.Bukadar para buna vermek yerine bi az daha çıkıp cort artisan serisi bişeyler düşünebilirsin bence.C5 veya A5-A6 düşünebilirsin. 6 telli gitar teknik bakımdan zor olur,alışınca hoş olur netekim.Direk 6 ile başlamak elbet biraz daha zor olur ama bence olmayacak bişey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 5 telli düşünüyorsan direk yamaha bb 415 derim bende yamaha bb 414 almayı planlıyorum ama planlamakla kalıyor ipotun bi taksidi bitse alıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 o fiyat aralıklarında alcağın en iyi marka cort olur mydukkan piyasadan cok pahali da deil ama daha ucuza bulabilrsin tabi.cort için stage music e gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=748&gid=298 bu nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 başarısız bi gitar bence squier için sadece jazz basslarına bak derim 4 telli onlar fena değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Cort Artisan serisi gitarlarda 3 band eq var ve bartolini manyetikler kullanılıyor(C serisi hariç).Bence cort daha bi uygun olur sanki.Yamaha'nın bb modellerini pek beğenmiyorum açıkcası,okadar parayı haketmiyolar bence.Bİrde mydukkan ile piyasa fiyatları olarak arada oldukça büyük bi fark var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 mydukkan'ı sadece modeller için kullanıyorum. ordan almayacağım. link gönderebilir misiniz önerilerinizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 A5 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1009&gid=181 B5 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1014&gid=181 C5 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1024&gid=181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cort c5 alacağım sanırım. teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cort önermesemde , washburn hiç önermiyorum ibanez ve fender konusunda karar kılmanı tavsiye ederdim ben sana :) ama olsun karar verdiysen hayırlı olsun diyelim şimdiden ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 o fiyat aralığında alınan ne ibanezden ne fenderden cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 5 telli alacaksan cort al derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 b5'te karar kıldım. pazartesi alıyorum. tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 simdiden hayırlı olsun.B5 in perdelerindeki noktalar klas olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cort evl z4b yada z6b al sırf goruntusu için bile alınır valla :P (memnunum ben :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Lethious said: b5'te karar kıldım. pazartesi alıyorum. tekrar teşekkürler. ilk gtarında b5i öneririm bak ama ilerde yeterli olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yanlış anlama llama'cım her mesajına cevap verir gibi oluyorum ama;B5 ilerisi içinde gayet yeterli bence.Çünkü sahne için olsun,çalışma için olsun hem rahat hemde kullanışlı bi gitar.Güzel tonları var.Üzerindeki işçilik ekipman olarakta oldukça kaliteli,sade bi gitar.Ben gitara ilk başladığımda bana bişeyler gösteren bi abim vardı,kendisinde de B5 vardı.İşlere falan onla gider çalardı.Oldukça güzel bi gitardı,zamanında baya çaldım,vakit geçirdim :) Hayırlı olsun diyorum tekrardan. Edit:Çok üst seviye olmasada Orta seviye üstünde bi gitar B5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3458&gid=329 bende sundan var çok memnunum 5 telliye gore tel aralıkları kısa dolayısıyla parmak calımda cok rahat ediosun, slap e de alıstın mı sorun yasamıosun sesi de şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok Koraxcim ne yanlış anlıcam güzel güzel benimde gtar bilgim artıyor : ) bende cort a4 kullanıyorum şuan mesala ama buda orta seviyede bi gtarin biraz altı gibi ama bunlada sahneye çıkan adam çok balıyorlar boss efeklerini super sesler çıkıyor hem hafif bi gtarda sahne için evet güzel ama ne bilem zamanla bence daha iyisini sitiyor bi fazlasını istiyor.. ki en azından bende böyle, bide büyük ölçüde ne tarz yapcağın çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 amfi olarakta roland cube 60 alacağım. yardımcı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ne kadar anfinin fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 300-400 bişey olması lazım,dahada ucuz bile olabilir.Ama harika bi amfi.Roland işini çok iyi biliyo,çok kaliteli şeyler üretiyo.Üzerinde delay,reverb,comp falan mevcut amfinin.Baya kaliteli bişey.Buarada A4'te güzel gitardır yav.Ama dediğin gibi değişiklik istiyo zamanla insan.Ben warwick'ten sıkılmıştım enson,bambaşka bi alet aldım işte.Tonu baya alakasız aslnda warwick ile :) Ama farklılık güzel oluyo,ton etkiliyo baya bi insanı çalarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 durun ya bende bu anfi için bilgi alayım :) roland cube 60 bass için kullanıyormu bide kaç waat ortalama bunlar 300-400se.. korax sen nerelisin edit; başka bi soru dolar üzerindenmi dedin ytl üzerindenmi bu 300 400 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar