Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acquiring Network Sorunu

Nomak

Öne çıkan mesajlar

Selamlar suan bir kac yerde calisiyorum bugun bir ofise gittim yardim istediler wireless network kurulu bir makina yavas oldugundan baska bir makina ile degistirmemi istediler neyse kurdum ayarladim bilgisayari wireless kartini kurdum ayarlarini duzgunce yaptim ayarlarda hata yok ( Asus wireless lan pci adapter wl-138gvs ve windows update yaptim).Makinayi routera baglamaya calistigimda yani wireless olarak gordugu network join ettigimde acquiring networkde kaliyor bir turlu ip almiyor makina cozemedim nete cikmiyor makina ve agda gozukmuyor gicik oldum ayar oldum yardim istiyorum :( ( network joinli makina herhangi bir driver eksigi yok updateler tamam wireless networku goruyor veri alis verisi oluyor )
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm, acaba şöyle bişe olabilir mi, adamlar başkaları kullanmasın diye bilgisayarların mac adreslerini falan modeme kaydedip dışarıya kapatmış olabilir mi bağlantıyı? modemin ayarlarına gir bi bak derim eğer wireless modem üzerinden dağılıyorsa. dağılmıyorsa da ip adresine modemin ip adresini yaz, modem otomatik alıyo zaten ip adresini. mesela benim ip adresi 192.168.1.2 olarak görünüyor. gerçek ip değil elbette bu. kendin elle gir modemin ip numarasını bu şekilde öyle dene. olmazsa wireles i sağlayan alet neyse onun kurulumuna gir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...