Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benim ilginc buldugum olay cuzdandan 45 dolar calınca evden atılması lan 16 yasında cocuk bu, istedin de dogurdun allahın belası, çekiceksin derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bende wowda item lootlarken power tuşuna basan kuzenimi hastanelik etmiştim. eleman biraz daha organize çalışmış. fake ofc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 o condom reklamı harika ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adamın duygularını çok iyi anlıyorum çocuğum yok ama o tip çocuklarla çok uğraştım en son çare havuç kullanıyorum pilesteyşıncı çocuğa yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ulan 10 sene önce ben arabanın altına kaçan topumu alabilmek için sürünerek araba altına girer, o topla birilerinin camını falan indirirdik de olay olurdu, şimdi duruma bak.. vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Cons said: o değilde annesinin arkadaşına anlatması iyiymiş. -ayşe teyze ben bizim valideyi temizletecemde, bildiğin katil var mı? euuzhuzhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Analar neler doğuruyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 maşallah, çocuk kendini aşmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ne garip bi başlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar