Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benim ilginc buldugum olay cuzdandan 45 dolar calınca evden atılması lan 16 yasında cocuk bu, istedin de dogurdun allahın belası, çekiceksin derdini
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bende wowda item lootlarken power tuşuna basan kuzenimi hastanelik etmiştim. eleman biraz daha organize çalışmış. fake ofc.
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adamın duygularını çok iyi anlıyorum çocuğum yok ama o tip çocuklarla çok uğraştım en son çare havuç kullanıyorum pilesteyşıncı çocuğa yazık olmuş
Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ulan 10 sene önce ben arabanın altına kaçan topumu alabilmek için sürünerek araba altına girer, o topla birilerinin camını falan indirirdik de olay olurdu, şimdi duruma bak.. vay anasını sayın seyirciler
EharD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Cons said: o değilde annesinin arkadaşına anlatması iyiymiş. -ayşe teyze ben bizim valideyi temizletecemde, bildiğin katil var mı? euuzhuzhz
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 maşallah, çocuk kendini aşmış..
Öne çıkan mesajlar