Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Allahın unuttuğu memleketteyim :),cafeci makinelere e-cafe adli bi program yüklemiş internetten hiç bir şekilde dosya indirilmiyor(ftp hariç),herifde uyuz bi tip yok izin vermem diyo dosya indirmeye,opera,firefox kurdum yemedi,varmı çözüm yolu? Edit: indirdiğim programlari ftp sitelerinden indirdim,ama asıl gerekli şeyleri indiremedim öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gümüşhene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 muahehahe hemşeri çıktık sen dur geliyorum ben şimdi oraya ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hadi len ordan :D harbimi diyon yoksa,yoh canım mümkünatı yok gümüşhane ve paticik lol diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 harbi demiyorum ya orda değilim şuan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 progam ekle kaldırdan ya da başlat programlardan o kurulan programı kaldıramıyo musun? benim gittiğim bi kafede parental filter vardı, yahoo ya bile engel çakıyodu, programlardan kaldırabiliyodun onu, bilgisayar yeniden başladığında deep freeze gibi şeyler olduğu için geri geliyodu program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Zep said: muahehahe hemşeri çıktık sen dur geliyorum ben şimdi oraya ssdf Dark_Soul, kac olum! Zep cafenin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 program ekle kaldirda yok şeysi,görev yöneticisinide açamıyoz,task manager programıyla açtik ordan kaldirdim clienti gene olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 istediklerini söyle çok uğraştırmayacak şeylerse indirip ftp açayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 neyse hallettim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar