Overlord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 24 bolumluk guzel bir tv serisi 2007 yapımı benim şahsen hosuma gitti aksiyon fantezi cok az ecchi guzel olmus acıkcası.konusuna deyiniyim kısaca: Kannagi isimli aile enjutsi yani art of flame kullanan ve yoma denen bizim iblisleri kovalayan ailelerden biridir tahmin edilecegi gibi buna benzer aileler vardır :) neyse asıl konu bu aileden atılan kazuma isimli gençle başlar 4 yıl sonra contractor of the wind spirit lord olarak kısaca cok usta bir fujutsi buda wind user oluyormus olarak geri doner bizim eleman ve kannaginin bir nevi halefi olan ayano ile tanısır olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kötü seriydi bence... müzik bakımından pek bir güzelliği yoktu. Konuda sanki aceleye gelmiş havası uyandırıyordu. Tam anlamı ile bir sonunun olmaması insanın canını sıkıyor. Karakterlerde de pek yaratıcılık bulamamıştım. Ama sonuna kadar izledim mi ... Evet izledim. İzlettirdi yani kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla rahat izleniyordu yani oyle cok sıkmadı beni abartı bir konusu yoktu ama karakterler hoşuma gitmişti benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 siyah rüzgar rlz tabii de bilmem hele tokyo rpg baya sıkmıştı beni bi şey var tabiii ... O kadar "kick ass moddayım, siyah rüzgarın ustasıyım, intikamın hastasıyım" modunda kıçı kırık bi hatuna yenilmek... Orjinal karakter yoktu o sıktı biraz beni. Yoksa arada elemanın yaptığı sapıklıklar için bile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İlk 2-3 bölüm güzeldi fakat ondan sonra pek sarmadı açıkcası. İzlerken sıkılarak izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar