Phobos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Geri dönüşüm kutusundan temelli olarak silinmiş olan bir dosyayı "sistem geri yüklemesi" yapmadan veya herhangi bir program kullanmadan geri alabilmenin herhangi bir yolu mevcut mu? Mevcutsa bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim? Vizeler öncesi hocanın power point dosyasını çalmam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 imkansız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Vizeler öncesi hocanın power point dosyasını çalmam lazım said: hocanin eline gecsinde bu topic gör pointi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu programlar mevcut, google da recovery program yazarsan sana 10larca listelenecektir. Eski laptopumda kullandıgım bu program sayesinde formattan önceki dosyaları bile görebiliyorum, ancak birçoğu sadece dosya isminden oluşuyor ve geri dönüşümünü %100 gerçeklestiremiyor, ama silinen dosyalar %100 geri geliyor, üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ama arkadaş program kullanmadan demiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Get Data Back diye bir program var. Ben harddiskime yanlışlıkla format atınca, giden 160gb verilerimi bu program sayesinde kurtarmıştım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi adam program kullanmadan diyor yaa. okumuyonuz mu? gireceği bilgisayar kısıtlı program yükleyemiyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 haa pardon ya o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 belki usb'de bulunan bir "program" çalıştırılabilir ve kuruluma gerek kalmaz? (evet ben de progam dedim :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 java program bulun kurmadan çalıştırın oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Doruk; örnek bi program ismi de önerseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Program kullanmadan geri dönüşüm kutusundan sildiğin dosyaları geri alabileceğin bir windows eklentisi bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 linux olsaydı söylerdik değil mi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar