nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu sene ders alıorm yaklasık 2 ay once basladım tamamen yeniyim bu ise, eski bi nikon slr aldm (fe20 olmalı) filmleri biz yıkıorz biz basıorz fln ondan o kdr iyi degiller daha, ama ben yine de paylasayım yorumları okuyayım dedim ortakoyde amcalar: bu resimde duvarın koyu tarafı ıslak ondan boyle duruo bu resimde renkler acık biraz dha koyu basmalıydım biliorm, aslında bastım da ama kız arkadasım el koydu o resme, bu dandik olan bende kaldı, yine de fena degil sanırm yne sevgilim, onun daha net cıkması lazmdı ama arkadan araba gelince panik oldum =) bizim okuldan bir manzara yine ortakoyde minik bir kız acemiyim basta da soyledigim gibi, neyse yapıcı elestirilerinizi bekliorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 genel olarak güzel çalışmalar beğendim, fakat bazılarında kadrajlamalar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çalışmaları sevdim ben. haddim olmayarak 1-2 bişey diyim. Kadraj konusunda belki mayhem haklı bir de, fotoğrafların çoğunda anlatılmak istenen düşünce kesin değil. Mesela ben bir manazarayı o manzara sırf kendi güzel diye onu alıp çekmeye karşıyım. güzel şeyler çekerken onlar öyle güzel kalıyor. Fotoğrafçının bişey katması lazım. Vay bee nasıl yakalamış adam! demem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 katılıyorum =) yani bunlarda pek bisi anlatmaya kasmadım acıkca soylemek gerekirse gordugumu cektim gibi bisi.. ilk filmimi bitirirken cok guzel resimler cekmistim ama film banyo sırasında gitti yandı, oturup aglıodm, ondan snraki bikac negatif cizik cizik oldu neden anlamadım, bi kac fotoyu basarken lekeli tozlu cıktılar.. ben de teknigi gelistirmeden direk konuya atlamak istemedim, o yuzden son 2-3 filmdir oylesine bisiler bulup cekiorm en ii sekilde basmayı deniorm, resimlerin hicbisi anlatmadıgı gercegi beni uzmekte ztn =( edit: ama mesela o duvar resmi odev gibi bisidi. pattern, texture, shadow gbi elements of design bulup cekmemiz lazm.. o duvar texture icin guzl bi ornek olur diye cekmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sana en yakın sürede bir tane dslr makina almanı tavsiye ediyorum. tamam slr makina kullanmak güzelde 36lık film yerine dia çalışsan daha iyi olabilir. ha tabiki son söylediğim seçenek slr makina kullanmak istiyorsan geçerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 fazlasıyla yüksek kontrastlı olduğuna dikkat ettim ki siyah/beyaz fotoğraflarda yüksek konstrastı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 makinen ne merak ettim...? fotolar harbi guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nikon fe10.. hic arastırmadan aldım nerdeyse bi ogretmen satıomus makinayı ucuza olunca atladım ustune baska biseye bakmadım.. edit: yeni msj yazmadan yeni bastıgımız 2 resmi koyayım dedim. kız arkadasıma da ogretiyorum bu isi (ogrendigim kadarını o ders almıo =)) beraber gdip cekiorz simdilik tek makina oldugu icn, "aa sunu cek" "hayır bu daha guzel" modunda dolasıp fikir verip duruorz =) snra da beraber basıorz, bu resimler sanırım onun cektikleri ama yine de benim de sayılırlar diye koyuorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mayhem said: sana en yakın sürede bir tane dslr makina almanı tavsiye ediyorum. tamam slr makina kullanmak güzelde 36lık film yerine dia çalışsan daha iyi olabilir. ha tabiki son söylediğim seçenek slr makina kullanmak istiyorsan geçerli :) bu sene sonunda hem öss yi atlatıp hem de şu dersi bitirdigimde almayı dusunuorum bi tane dslr.. ama yani cok garip bisidir ki 1-2 ay icinde bu fotoları kendim basmak acaip bi hobi gbi oldu cok zevk alıorm, o kagıdı developer a attıktan snra yavasca resmin belirmesi falan =)ya da mesela bizm arkadaslardan bazıları negatifleri kendileri develop etmiolar fotografcıya goturup alıolar fln, ama yani ben kendim ugrasmaya bayılıyorum.. calısabilcek bi karanlık odam olsa kesin slr ile devam ederim ama imkan olmıcak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 slr ile baslamak iyi teknigini iyi oturtursun ama dslr de kompozisyonun hizli gelisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 slr ile uğraşmak tabiki güzel, o karanlık oda. banyo v.b çok güzel hepsi ama işte malzeme lazım, vakit lazım bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 slr ii de bence hic gerek yok su anda kullanmaya, kullancam dsl, sonra fantezi yapcam slr kullanıcam mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Son üç tanede sırayla netlik, ufuk çizgisi ve kompozisyon sorunu var. Çocuğu güzel yakalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 arcane said: Son üç tanede sırayla netlik, ufuk çizgisi ve kompozisyon sorunu var. Çocuğu güzel yakalamışsın. ufuk cizgisi sorunu nedir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 nuwanda said: arcane said: Son üç tanede sırayla netlik, ufuk çizgisi ve kompozisyon sorunu var. Çocuğu güzel yakalamışsın. ufuk cizgisi sorunu nedir =( Perspektif meselesi.. Bi nevi kadraj sorunu deneblr fotorafta heralde :p, vaktin varsa ve çok ilgiliysen kısa süreli kurslar var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Fotoğraflardaki tema için birşey söylemeliyim. O ıslak duvar denize benziyor.Orada atlamış gibi bir haraket yapsa o adam ( veya senmisin o ? ) ilginç bir göz yanılması olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ilk postunun son resminde konuşma boşluğu biraz hatalı olmuş gibi ters tarafta boşluk bırakmışssın=/ diğerleri gayet güzel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eheh pirofosyonel yorum yapıcak bilgim yok şurası şöyle burası böyle diye=) ama resimler çok hoşuma gitti baktığım zaman gülümsüyorum (özellikle amcalara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Finkel said: ilk postunun son resminde konuşma boşluğu biraz hatalı olmuş gibi ters tarafta boşluk bırakmışssın=/ diğerleri gayet güzel=) sen soyleyene kdr farketmemistim ama haklısn aceleden oluo iste oyle hatalar =( Zheld said: eheh pirofosyonel yorum yapıcak bilgim yok şurası şöyle burası böyle diye=) ama resimler çok hoşuma gitti baktığım zaman gülümsüyorum (özellikle amcalara) oley =) simdi yeni bi makina gecti elime onumuzdeki hafta bi film bitirebilirsem ondan guzel resimleri de koyarım. Canon EOS ELANII e hakkında yorum yapabilcek biri var mıdır nasıl alet die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar