ivy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kendileri Ankara Merkez Komutanlığı'nda askerde. şuan izne gitti ama 18indan sonra bi gün ziyaretine gidicez pasta börek çörek yapıp gelmek isteyen şimdiden belirtsin işlerini falan ayarlasın hmm bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 geliyorum ona laflar börekler hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende gelebilseydim keşke :( eğer gerçekten giderseniz mutlaka selam söyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 şahidim lexius elleriyle ve kıllı vücudu ile börekler hazırladı. sdaj :D bende gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 vücut kıllarımla desen .. terimle yağımla gözyaşımla tad verdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 selam soyleyin gorurseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar