odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 İstenmeyen bileşenleri ortadan kaldırmak için(ör : MSNmessenger , MSN explorer ,media Player) WindowsINF klasörü içindeki "syscof.inf" dosyasındaki "hide" kelimelerini silmelisiniz .. Bu işlemi yaptıktan sonra program eklekaldır daki window bileşenleri göster listesinde bu programları bulabilir ve isterseniz kaldırabilirsiniz .. !!Uyarı!! : syscof.inf dosyasının ismini değiştirerek başka bir yerde saklamanız önerilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sysconf.inf bulamadim inf klasorunde syscomp.inf var ondada o bilgiler yok*[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 pardon "sysoc.inf" dosyası olacak o ...[signature][hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hmmmmmmmm.... okuldaki web blockeri silip download yapabilirm soldat oynuyabilirm böyle şimdi:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 benim sag alt ko$ede (systray) donanimi guvenle kaldir bolumu var kablomodem'im icin, ona ayar oluyorum onu nasil kaldirabilirim bir bilgisi olan var mi?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar