Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jack Russel


Arden

Öne çıkan mesajlar

Sahibinden.com adresinde sürekli satan ve sizi bu konuda detaylı bilgilendiricek veteriiner/pet shoplar bulunmakta.

Bende Jack russel beslediğim için sizi biraz bilgilendiriyim.
JR, çok fazla hiperaktif ve sürekli ilgi isteyen ve göründüğünden daha sevimli bir ırktır. Ilk haftalarda çok eğleniceğinizi %100 garanti ederim ancak gerçek hayvan sevginiz daha sonradan belli olucaktır. Çünkü sürekli şımarık, hiper aktif bir hayvan ile yaşamak gerçektende çok çok büyük fedakarlık istiyor. Umarım bu uyarımı dikkate alırsınız, veteriner/petshop onlar için ticari olacağı için sizleri yeterli bilgilendirmeyebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jr konusunda bırseyler soylemeden edemeyecegım 1 ay kadar once bı gece oglum fıdel ıle parka cıktık dıger arkadasları ıle oynarken yenı bırı geldı adı oddie idi ve jack russel ıdı acayıp bırsey dı hasta oldum ona yerınde duramayan pıllı lazer ler gıbı bır orada bır buradaydı okadar hızlı ve mutluydu kı bızımkı oturdu onu gozlerı ıle takıp etmeye karar verdı bos bos ızledı saskınlıkla..ben sevdım oynadım fılan shıbı cok mutlu oldu ılgılendıgımız ıcın..onu ılk ve son gorusumdu o gece araba ıle gıderken arabanın acık olan camından atlamıs ve ölmüstü...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatları bilmiyorumda benim aldığım çiftlikte var jack www.dogtim.com anne ve babaların secereleri var ve bir sorun olduğundada güzel ilgileniyorlar.Benim kyla yı cinsi cane corso italiano oradan aldım;)10 gün sonra yeni yavrular dünyaya gelicekmiş.İzmirin en iyi çiftliğidir önerebilirim ;)Bu arada beagle larda süper yaratıklar onlarda çok sevimliler bu arada sitesinde eklememişller jackleri sanırım istersen gidip çekerim fotolarını ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abı ben agladım sız ne dıyosunuz ya hayatımda gordugum en seremet hayvandı ve boole ınsanın alıp cap kanyagı gıbı cebıne koyup canı ıstedıkce cıkarıp bıraz tazmanıa gıbı saga sola gıtsın de eglenıım dııcegı cınsten bı hayvandı..ben acayıp uzuldum ama ınsanız ıste ustunden bı kac gun gectı unuttuk acıyı sımdı tebessum ıle hatırlıyorum sadece..ama kesınlıkle sorumlulugunu alabılırım dıkkat ederım dıyorsan teemın edılesı bır hayvan ınsana enerjı verıyor ve verdıgı mutluluk bambaska tabı..
canınızı sıktıysam cok ozur dılerım arkadaslar ama paylasmak ıstedım ıste :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...