Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Merhabalar. Gittigidiyor üzerinden orjinal bi cdkey satın aldım.Şimdi ea'nin sitesine girdim.Battlefield 2 bölümüne girdim.2 ayrı yere üye oldum(nereler hatırlamıyorum ama biyerde cdkey istedi ve onu yazarak üye oldum).Cdkey'i register ettimmi etmedimmi bilemiyorum ettim sanırsam kendi kullanıcı adıma.Regedit'ten cdkey'i değiştirdim.Netice olarak accounts bölümüne geldiğimde retrieve accounts'tan kendi kullanıcı adımı getirtemiyorum(ea'dan üye olmuş olduğumu).Eski kullanıcı adımla login ediyor beni.Yada bi uyarı mesajı alıyorum yine üye olamıyorum.Eski kullanıcı adımla girincede,Your cdkey is not valid mesajını alıyorum hala.Giremiyorum oyunlara. Nerde yanlış yaptım acaba?Bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hallettim,yazayım baride sorunu tekrar edip yaşayanlar olursa.. Cdkey'i xxxx-xxxx gibi değilde direk xxxxxxxx diye girmek gerekiyor.Onun dışında crack kullanılınca Punkbuster oyundan atıyo sizi.File/memory hede hödö diye bi hata ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar