The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Etrafta baya bir Hareketli GIF dosyasi var. Bole bir gif dosyasini nasil yaratabiliriz. 2 resmi birden nasil koyabiliriz veya. Yardim lutfen (amacim banner yapmaktir)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 flash yada bir gif animasyon programı ile yapabilirsin. Ama tam anlayamadım ne yapmak istediğini? resimlermi değişecek zamana bağlı olarak?[hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 08 January 2004 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 adobe golive kurcalarsan biraz tutorial bile olması lazım orda. yardımcı olcaktır. başarılar. (ulan bu ne ciddiyet şaşırdım)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 photoshop 7-8 ile gelen bi prog var sanırım deneme fırsatım olmadı onda yapılıyor[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Resimlerin zamanla degismesini istiyorum bunun disinda hangi programlarla bunu yapabilirim belirte bilirmisiniz? Banner turunden birsey olucak.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 sözünü ettiğin gibi basit birşey olucak ise "Adobe ImageReady" kullanmanı öneririm.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bende oky +1 öneririm:)[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Sunu adim adim aciklarmisiniz lutfen Denedim ama olmadi. Yani iki resmi birlestirme veya degistirme nasil olur bir zahmet edin lutfen.[signature][hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 elinde program kütüphanen varsa bul ordan fireworku onda çok kolay ve hızlı şekilde oluyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar