Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK ile ilgili konular neden kitleniyor?

NuKe

Öne çıkan mesajlar

E arkadaş o kadar da olsun yani. Abartmayın be siyasetse siyaset. Kimse tutup da ben ülkücüyüm ben komunistim dememiş ki. Tayyip yada Bush lafı geçti mi konu kitlencekse gündem hakkında hiçbişi tartışmayalım o zaman. Bence bu siyaset işini bi daha düşünsün pati yönetimi. Birisine hakaret etmedikçe veya fanatiklik yapılmadıkça birazcık siyaset tartışılmasında bi sakınca görmüyorum. Kimse kimseyi asmıyor kesmiyor burda. Gerçi bunları paticik.com bölümüne yazmam gerek ama buraya açtım yanlışlıkla kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
Zopik said:
Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi.

bu tip konuşmalar yüzünden.

o zaman böyle konuşanlara uyarı gelsin ikinicide yörüngeden atılsın. Dediğim gibi hakaret içermediği sürece tartışılabilmeli. Forum burası siyaset tartışılması gayet doğal birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

NuKe said:
Joker said:
Zopik said:
Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi.

o zaman böyle konuşanlara uyarı gelsin ikinicide yörüngeden atılsın. Dediğim gibi hakaret içermediği sürece tartışılabilmeli. Forum burası siyaset tartışılması gayet doğal birşey.

Öyle bişey yapılırsa zaten forumda üye kalmıyor gibi bişi vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hatırladığım kadarıyla birbirimize laf sokmaktan çok son zamanlarda internet üzerinde yapılan sıkı denetim ve bunun sonucunda "siyaset" için uygunsuz içeriğe sahip sitelerin sakıncalı görülerek kapatılmasıydı bunun nedeni.Yönetimde kapatılma riskine girmemek için "siyaset" yada benzeri ağır konuların tartışılmasını yasakladı.

yoksa burada kim bilgili kim bilgisiz zaten yazanları okuyunca direk ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:
Benim hatırladığım kadarıyla birbirimize laf sokmaktan çok son zamanlarda internet üzerinde yapılan sıkı denetim ve bunun sonucunda "siyaset" için uygunsuz içeriğe sahip sitelerin sakıncalı görülerek kapatılmasıydı bunun nedeni.Yönetimde kapatılma riskine girmemek için "siyaset" yada benzeri ağır konuların tartışılmasını yasakladı.

yoksa burada kim bilgili kim bilgisiz zaten yazanları okuyunca direk ortaya çıkıyor.

pekala neden buysa ikna oldum aldım cevabımı saol lupin.
Sosyal ağlarda paylaş

Zopik said:
Joker said:
Zopik said:

Nereden nasıl sataşacağınızı şaşırdınız. Pes.

O arkadaş gizli yönetici galiba. Bi konuyu kilitlemediği kalmış. Heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...