NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya konulara bişiler yazcam hepsi kitli neden acaba? Merak ettim sorma gereksinimi duydum. Hatalıysam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Siyasete kayıyorsa kilitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 E arkadaş o kadar da olsun yani. Abartmayın be siyasetse siyaset. Kimse tutup da ben ülkücüyüm ben komunistim dememiş ki. Tayyip yada Bush lafı geçti mi konu kitlencekse gündem hakkında hiçbişi tartışmayalım o zaman. Bence bu siyaset işini bi daha düşünsün pati yönetimi. Birisine hakaret etmedikçe veya fanatiklik yapılmadıkça birazcık siyaset tartışılmasında bi sakınca görmüyorum. Kimse kimseyi asmıyor kesmiyor burda. Gerçi bunları paticik.com bölümüne yazmam gerek ama buraya açtım yanlışlıkla kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NuKe cuğum, siyaset konuşulmuyor, burda ya çamur atma yada laf sokma yarışı yapılıyor. denendi tastiklendi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Joker said: Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. o zaman böyle konuşanlara uyarı gelsin ikinicide yörüngeden atılsın. Dediğim gibi hakaret içermediği sürece tartışılabilmeli. Forum burası siyaset tartışılması gayet doğal birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NuKe said: Joker said: Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. o zaman böyle konuşanlara uyarı gelsin ikinicide yörüngeden atılsın. Dediğim gibi hakaret içermediği sürece tartışılabilmeli. Forum burası siyaset tartışılması gayet doğal birşey. Öyle bişey yapılırsa zaten forumda üye kalmıyor gibi bişi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim hatırladığım kadarıyla birbirimize laf sokmaktan çok son zamanlarda internet üzerinde yapılan sıkı denetim ve bunun sonucunda "siyaset" için uygunsuz içeriğe sahip sitelerin sakıncalı görülerek kapatılmasıydı bunun nedeni.Yönetimde kapatılma riskine girmemek için "siyaset" yada benzeri ağır konuların tartışılmasını yasakladı. yoksa burada kim bilgili kim bilgisiz zaten yazanları okuyunca direk ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 eh işte fena mı adam gibi tartışmayı bilenler kalır sadece. ha yok bu üye kalmaz konusunda ciddiysen pati üyelerinin çoğu belli bi seviyenin altında demek ki. bu da iyi bişe deil acilen bişiler yapılması gerekir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Black_Lupin said: Benim hatırladığım kadarıyla birbirimize laf sokmaktan çok son zamanlarda internet üzerinde yapılan sıkı denetim ve bunun sonucunda "siyaset" için uygunsuz içeriğe sahip sitelerin sakıncalı görülerek kapatılmasıydı bunun nedeni.Yönetimde kapatılma riskine girmemek için "siyaset" yada benzeri ağır konuların tartışılmasını yasakladı. yoksa burada kim bilgili kim bilgisiz zaten yazanları okuyunca direk ortaya çıkıyor. pekala neden buysa ikna oldum aldım cevabımı saol lupin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 post kasma lan!:? 100000 defa güncelliyorum bir mesajı boku çıktı bu işin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 altınmadalya alana kadar böyle. ben bilmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Joker said: Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. Nereden nasıl sataşacağınızı şaşırdınız. Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yanlıs mı hatırlıyorum , moderasyon gelince yine serbest falan olucakti?yeni sistemle moderatörlerde geldi eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zopik said: Joker said: Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. Nereden nasıl sataşacağınızı şaşırdınız. Pes. O arkadaş gizli yönetici galiba. Bi konuyu kilitlemediği kalmış. Heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zopik said: Joker said: Zopik said: Üye alımı açılınca tay-yeap ile abduş üye olmuşlar. Mahalle ağzıyla ayar yemeyelim diye koruyor bizi site yönetimi. bu tip konuşmalar yüzünden. Nereden nasıl sataşacağınızı şaşırdınız. Pes. bırak şindi zipok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sansür ownz joo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yassaah arğadaaşşşıımm yasssaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar