BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2. el temiz kullandığım kablosuz kulaklığımı üst bir model aldığım ve bu model şu anda atıl vaziyette kaldığı için satılıktır. Bu güne kadar sadece bir kere şarj edilebilir pillerini değiştirdim. Halen sorunsuzca çalışmaktadır. 2 kanallı olan bu ürün ev içi kullanımı için oldukça idealdir keza birşeyler dinlerken benim gibi hep aynı surround ve ses kalitesini arayıp, komşuları rahatsız etmeden son ses aksiyon filmleri, konser kayıtları ve müzikalleri dinlemek için idealdir. Ürün yaklaşık 170 g'lık ağırlığıyla zaten kendini hissettirmiyor :) Teknik özellikleri: frekans aralığı: 10-19000 Hz Etkinlik mesafesi: 100m (açık alanda) taşıyıcı frekansı: 863.2-864.7 MHz Sinyalin ses oranı >60 dB Pil ömrü: +/- 15 saat Ağırlığı:+/-170 g fiyat 110,00YTL dir pazarlık yapılır, kargoyu karşı taraf öder. İstanbul anadoluyakası / kadıköy civarı isteyen olursa elden teslim yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 güzelmiş. altiviye girmeseydim alabilirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaf konunu baltalamak istemem ama ben cep telefonum için böyle birşey istiyorum bildiğimiz ufak kulaklıkların kablosuz olanından istiyorum cep telefonundan şarkı dinlerken kablo eziyeti çekmek istemiyorum yani. varmıdır böyle bişi araştırdım hep büyük kulaklıklar var stereo olarak. böyle ufak olsa cebi doldrup taşırmasa taşırken falan çok şey istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Jandor bundan al, yolda takıp dinlersin ne var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Abi beni bozuyor öyle şeyler ya :D Ne bileyim şehirlerarasında tamam güzelde şehiriçi otobüslerde kekoların bana bakışını kaldıramam ben :D Ters bana böyle şeyler ehehe böyle ufak bişi olsun istiyorum kalbime gömeyim hiç gözükmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ehah. yanlız şaka maka ben bir defasında görmüştüm kulağında kocaman kulaklıkla dolaşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 babacum olmasın o hahahaha :D ciddi var çok kişi yani ne biliyim ben yapamam hayatta ya o koca kulaklıkları takıp dolaşmak. Tamam zevkli normal bişi ama bizim insanımız bunu kaldıramaz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 fotografı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 resimler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar