Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Arkadaşlar 2kişilik olabilcek Justice League,King arthur gibi 2 player ile oynanabilcek ilerlemeli oyun arıyorum .. tavsiyeleriniz neler olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Keşke Konsola yazsaydın bunu daha hızlı cvp alırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 umm :/ oyunlar diyince buraya yazmak istedim,ama haklısın belki taşınır konu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Time Splitters'ın en son çıkanını al.. Oyun ilerlemeli FPS süper zevkli toplam 10 saatte alkol eşliğinde bitirmiştik arkadaşla.. Son bölümü kafam daşşak gibi olduğu için tam hatırlamıyorum ama güzel oyun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eaahhh...yeni sistemdede ilk defa adres vericektim, beceremedim nedense :P altta coop oynanabilen oyunlar diye daha önce açtığım başlık var.ona bi bak yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar