Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yonjanın hepsi kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bence yokja gay sitesi. Bir erkeği yonja derken hayal eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 damgalı eşşek gibi geziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben kolye falan takamıyorum. hiç takmadım. olmuyor (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya evet ne iğrenç şey o kolye off ben genellikle fikirtepe ve kasımpaşadaki "erkek kuaförleri"nin resimlerinde rastlıyourm bide bayan kuaförlerinin çıraklarında da çok yaygın asıl bizim okulda bir insan varki hastalıklı sanki kokucak artık üstündekiler şöyle özetliyim... ayda yılda 2-3 kere bi doğum gunu falaln ne biliyim arkadaslarım çaırırsa kanyona giderim. bu arkadasım her gidişimde starbucks ın önünde birbirinin kopyası poposuna kadar uzun fönlü sarı boyalı dipleri siyah siyah çıkmış keçe saçlı paçavra giymiş kızlarla kafayı tavana dikmiş kahkaha atarmış gibi yaparken görüyorum ve herzaman üstünde aynı 4 tişortten biri var 1. pembe lacoste 2. beyaz pembe enine kalın çizgili abercrombie (küçük ama gösterişli geyiğinden anlayabiliyorum sağolsun) 3. yine beyaz pembe ama bu sefer ince ve seyrek çizgili abercrombie 4. yeşil beyaz kalın çizgili abercrombie bu durum 2 senedir böyle gidiyor altına da bej renk bermuda giyiyor ama neyseki okul forması mavi-gri haftanın 5 günü en azından normal insana benzeyebiliyor edit:tişortlerin yakalarının kalkmış olduğunu söylemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 O tarz kolyeden bendede var,ama göbeğime kdar açmıyorum gömlek düğmelerini o ayrı..Hem milletten size ne isteyen istediğini giyer... Ne demiş zamanında gthc_angel yani ben : çekemeyenlere açarım önümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar