burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bak dergisi ben bunu yeni gördüm, bir arkadaşım tavsiye etti. görsel sanatlarla ilgili güzel bir dergi. 10. sayısını indirip baktım ben. sadece internet üzerinde mi var hiç bilmiyorum dediğim gibi yeni buldum. ilgilenenlerin bakmasını şiddetle tavsiye ederim. bilgisayarınıza indirin, sayfaları çevirin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben buralardan bir yerden öğrenmiştim. Güzel dergi, seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gercekten cok iyiymis. dergilerin online olması ii oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Her ay takip ederim güzel işler var bir kaç çalışmada ben göndermeyi düşünüyorum 11. sayı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar