Qui Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Nightfall'ı aldım. Oynuyorum. Nick: Qui Black Bir mesaj atın şu çömeze. Nasıl cevap vereceğimi bulabilirsem size cevap atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hoşgeldin :) forumda yazan bi guilde gir yabancılık cekmezsin ilk baslarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Birde denemek amacıyla Necro açtım, daha zevkli gibi sanki. Sorum şuki second prof. almasam ne olur? Bir avantajı varmı? Oyunun wikisinde almadan tek prof. devam edebilirsiniz gibi birşey yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 edersin tabii ki ama pve 'yi ya hikayesi için ya da skill açmak için oynadığından ikinci mesleği de al, onun skillerini kullanmasan da toplamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Peki necro yanına ne almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Shimone said: hoşgeldin :) forumda yazan bi guilde gir yabancılık cekmezsin ilk baslarda :) Yazanların verdiği sayfalar çalışmıyor. Yada çok eski. Pati camiasının kurduğu aktif bir guild varmı? Yada Türk'lerin oluşturduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 baya bi geç cvp oldu ama kusura bakma turklerin kurdugu The Turks, Heroes of Anatolia ve SoS guildleri var.bunlar aynı allienceda zaten. daha baska turk guildleride var ama onların websitelerini bilmiyorum. benim bildiklerim bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar