Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upload slot sorunu

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Şimdi şöyle bi problem var.Önce msn'den örnekleyim hemen.
Karşı tarafa atıyorum 3 adet dosya gönderiyorum.Karşı taraf onaylıyor dosyaları.Yalnız 3 dosyadan sadece birisi gidiyor.Yani upload slot sayısı 1 gibi işliyor.Tabi böyle olunca ben msnde birine bişey yollarken diğerine bişey yollayamıyorum gibi bişey oluyor.

Warcraft'tanda örnek vereyim hemen.Bi map kuruyorum mesela pek yaygın olmayan.Oyuna aynı anda 3 kişi giriyor.Bunlardan sadece birisi download ediyor.Birisinin download'ı bitmeden,diğerininki başlamıyo.Doğal olarakta adamlar patır patır çıkıyo,beklemiyolar tek tek öyle :) bunun bi çözümü varmıdır?Neden olur acep?Nasıl fixlenir?
Sosyal ağlarda paylaş

yok öle bişi .. yoksa varmi saçmalama yok ne slotu :D
msn o kadar desteklio w3 de okadar destekliyor şoyle düşün bir sürü program kullaniyorsun ve çoğu bir miktar upload yapiyor , e napsın makina slot mu beklesin...
kafa yorma yok öle bişi msn de 3 tane yolluyor mkasat p2p gibi olmasin ^^
düşünsene 100 tane koy filmi cek misali
Sosyal ağlarda paylaş

yav anlamamışsınki sen benim dediğimi spompas.
3 tane yolluyor evet limit o.Ama hiçbirisi aynı anda gitmiyor sadece bir tanesi gidiyo sonra ötekine başlıyo göndermeye.
Warcraft'tada öyle.Slot mlot yoktur elbette vardır bunun bişeyi,bill efendi yapmıştır belki bişey.Yüklediğim bişey buna neden olmus olabilir falan filan.
512k upload var,msn dışında hiç bi program açık değilken nasıl okadar yavaş ve tek tek yollasın.Okadar bandwith varken tek tek ve yavaş yollaması saçma geliyo.

Yani hadi 3kb/sn yollarsın ama tek tek gidince ömür bitiyo.3 tanesi aynı anda gitse 9kb/sn eder.Daha 40kb/sn upload bw var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi yazı buldum,
said:
Bu winxp'yi diger windows xp'lerden ayıran en büyük özelligi, kurulum esnasında vista temasını kendi kurmasıdır.
Ayrıca upload sorununuda giderici crack'ta bu windows xp'de mevcuttur.
Sp2 (Service Pack 2) güvenlik yazılımınıda unutmadık...

senin xp de sorun olabilir. bi crack var galiba ama crack ne bilmiyom
Sosyal ağlarda paylaş

yok yav canavar gibiydi önceden.bi haltlar oldu son formattan sonra.modemde de olabilir evet.ama benim anlamadığım p2p programlarında problem yok yani,aslında slot mevzuundan dolayı onlarda da problem olması lazım.Çok mükemmel olduklarıda söylenemez gerçi(emule) ama nebiliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...