Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünceler düşünceler...

JD

Öne çıkan mesajlar

Biliyorsunuz ki sevgilimle yollarımız ayrıldı.Bugün sabah 8 de güzel bir iktisada giriş dersi bana 2. defa girsin diye sınava gittim.15 dakikada bitirdim sınavı ve çıktım hiçkimseyi beklemiyim direk eve gidiyimde kafayı vurayım diye yastığa.Yolda gelirken tabi muğla üni - muğla merkez arası 10 dakikalık yol ama insan genede düşündümü tam düşünüyor o kadar zamanda.Herneyse yolda gelirken hayatımın ne kadar boş geçtiğini farkettim 19 yaşındayım ve kendimi bildim bileli sadece kızlara çalışıyorum kendim için bir küçük eforum yok.Her harçlığını kızla yaptığım planlar için düzenledim ne biliyim zamanımı onun için düzenledim,arkadaşlarımı onun için ektim sürekli yani bu tek bi ilişkide değil bütün ilişkilerimde böyle oldu.En son ilişkimi düşündüm ya eski sevgilim arkadaşı benim yüzümden kavga etmiş eski sevgilimle salak hayatında karşına çıkan en iyi insandı ondan daha mükemmelini bulamazsın felan diye.Dedimki kendime madem bu kadar iyiyim biraz ara vermenin zamanı gelmiş bu işlere gerçekten bunun değerini bilicek bir kız karşıma çıkana kadar.Bugun aldım uykusuzumu biraz geç de olsa oturdum okudum yanında kahvemi ve sigaramı da içtim.Bilmiyorum yani şu an ne hissettiğimi ama yani kendim için uğraşiyim biraz dedim.Sanırım yanlışım hayatımın anlamı = kız olarak düşünmemdi.Buna artık bi ara veriyim ve birazda sizden yorum ve tavsiye aliyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

insan hayatı ilişkiler üzerine kuruludur çoğu zaman. şu sıralar kız ve arkadaş ilişkilerinin kafanı yorması normal ilerde bu aile ve arkadaslara sonra iş aile ilişkileri vs diye devam edicek.Kendini yanlış yargılamana gerek yok sadece bazı şeyleri oluruna bırak ama savaşmayı bırakma , ikisini dengeli yurutmek zaten mesele.

ama ''gerçekten bunun değerini bilicek bir kız karşıma çıkana kadar'' diye de birşey yok , kanındaki testeron oranını koru , hayatını geniş bir çerçveye yaymaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu vardı mesela ehliyet kursuna gitcektim dedimki ya ehliyetin yaza kadar yolu var sonra alırım ben oraya verceğim parayı ist.a gidip 1-2 hafta onunla geçiriyim diye gitmemiştim.Yani hani onu ön plana çıkarıp kendi ihtiyaçlarımı arkada bırakmıştım ama bunu bir daha yapmam kesinlikle yani olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...