Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Askerlikten yırtmak için kaydoldum ama aynı sınıfta 2 kez üstüste kalınca TSK "senin okumaya niyetin yok gel bari sevgi dolu kollarıma" dediği için çalışmaya karar verdim. Ama hangi sınav hangi konuları kapsıyo hiç bi fikrim yok. Nası öğrenilir bu bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Burdan tam sonuca ulasabilirsin madem kayıtlı ogrencisin kimlik numarı yazıp girebilirsin gerisi sana kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 merhaba; bir şeyler sormak istiyorum. açıköğretim de 2 sene kalmışsın yanılmıyorsam ve askerlik tecili problem çıkarmış. şu anda 3. senen mi aynı sınıfta? ve askerlik problemini nasıl ortadan kaldırdın? mesaj yazarsan sevinirim. bende buna benzer bir durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tüh yok yanlış anlatmışım. Öyle dediğini öğrendim sadece yoksa bana demedi daha =). İlk senem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2 sene üst üste kalınca zaten direk atıyolar. af bekliyosun devam için. o ara af çıkmazsa kaçak oluyosun gördükleri yerde alıyolar yaylalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar