Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 televizyonda zap yaparken denk geldide. kanal 1 de bir program. bu yabancı bir kanalda vardı aslında, aldatılılanlar diye. bu programda bunun turkish versiyonu. fakat ben izlerken şöyle bir hisse kapıldımki çok yalan geldi. nasıl desem, görüntüde olan herşey yapmacık ve rol icabı gibi. sanki herşey bir senaryo üstüne kurulu ve rollerini oynuyorlar. bilmiyorum sizin düsünceleriniz neler. mesela suan program yayında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Joseph Erdem yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 iğrenç birşey bu ya. deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abi zaten kolpa. Rol yapılıyor zaten sana öyle gelmedi yani(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yok be bi bölümde bıçakladılar şişmanı fake değildir herhal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yok artık, şaka yapıyorsun herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha, bıçakladılar mı? hangi bölümdü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bilmem eski bölüm baya.. Adamın teki dellenip sokmuştu bacağına korumalar hemen yardırmıştı falan filan youtubeda vardır belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaw bide hep yol kenarında durmus arabada konusurken basıyolar her aldatan erkek aynı seyi mi yapıo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 youtubeda yok. acayip merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 anaa :O ben çok seviom o programı eheh. bıçak sahnesi isteriz.. ayrıca çoğu bölümü fake o programın :p daha önce karım beni aldatıyo diye başvuran bi adamı geçen gün sigarayı bıraktıran suuni sigara reklamında gördüm :p oyuncuymuş (birden The Game tarzı bi his doldurdu içimi) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Abi çoğu değil hepsi öyle onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 niye yayınlıyorlar o zaman böyle birşeyi? milletimizin salak olduğunumu düşünüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 e salak ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar