Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 televizyonda zap yaparken denk geldide. kanal 1 de bir program. bu yabancı bir kanalda vardı aslında, aldatılılanlar diye. bu programda bunun turkish versiyonu. fakat ben izlerken şöyle bir hisse kapıldımki çok yalan geldi. nasıl desem, görüntüde olan herşey yapmacık ve rol icabı gibi. sanki herşey bir senaryo üstüne kurulu ve rollerini oynuyorlar. bilmiyorum sizin düsünceleriniz neler. mesela suan program yayında :)
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 iğrenç birşey bu ya. deli oldum.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abi zaten kolpa. Rol yapılıyor zaten sana öyle gelmedi yani(:
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yok be bi bölümde bıçakladılar şişmanı fake değildir herhal :)
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yok artık, şaka yapıyorsun herhalde ?
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha, bıçakladılar mı? hangi bölümdü o.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bilmem eski bölüm baya.. Adamın teki dellenip sokmuştu bacağına korumalar hemen yardırmıştı falan filan youtubeda vardır belki..
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaw bide hep yol kenarında durmus arabada konusurken basıyolar her aldatan erkek aynı seyi mi yapıo bea
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 youtubeda yok. acayip merak ettim.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 anaa :O ben çok seviom o programı eheh. bıçak sahnesi isteriz.. ayrıca çoğu bölümü fake o programın :p daha önce karım beni aldatıyo diye başvuran bi adamı geçen gün sigarayı bıraktıran suuni sigara reklamında gördüm :p oyuncuymuş (birden The Game tarzı bi his doldurdu içimi) :P
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Abi çoğu değil hepsi öyle onların.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 niye yayınlıyorlar o zaman böyle birşeyi? milletimizin salak olduğunumu düşünüyorlar?
Öne çıkan mesajlar