Defensive Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Babam telefon alıcak.İstenilen tek şey şarjının uzun süre gitmesi.Ne kadar eskı teknoloji olursa o kadar iyi diyor.Basit olması gerekıyormus.Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nokia 1100, 1110 bunların şarjı bayagı bi uzun gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bulabilirseniz 3510.onunda sarjı da uzun sure gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oper said: nokia 1100, 1110 bunların şarjı bayagı bi uzun gidiyor bir baba için bundan iyisi yok yada telefonu sadece arama maksatlı kullananlar içün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İlginize teşekkür ederim, hepsine baktırıcam, öncelık 1100 ve 1110 o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 3110+çelik batarya dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 samsung c160 standby ı 1 ay mı ne üstelik renkli ekran :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bir telefoncuda görmüştüm şok olmuştum "şarjı 1 ay giden telefon" diye birine bir git sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aradığınız telefon philips xenium (misal xenium 9@9) 30-35gün (850saate kadar) standby süreleri ve 8,5saat konuşma süreleri var. cidden çok hayvani sürelere sahip bir telefon.. başarılı edit: 9@9f versiyonu ve diğerleri daha kullanışlı edit2: 9@9k modeli 2ay dayanıyormuş! var mı arttıran? diyorum.. ve satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bende Philips olanını duymuştum ... hatta geçen hafta abim söledide ohha dedm heralde hiç bi özellii olmaması lasım. ama öle deil. Ynede 9@9i modeli dışındakiler idare etmez derecede çirkin aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 biraz eski bir telefon ama şarj olayında daha iyisi yoktur heralde samsung sgh-p300 telefonun deriden yapılmış oldukça şık bir kılıfı var kılıf içinde de ekstra 2.pil var su an kullandıgım telefon gunde ortalama 6 saat konusuyorum + 500+mesaj ve 3 gun rahat gidiyor.telefon oldukca sık ve kullanıslı 1.3mp kamera her turlu java uygulaması internet browser tek eksigi memory card okuyucusu yok telefonun hafızsı 80mb http://www.samsung.com/tr/products/mobilephone/mobilephone/sgh_p300.asp birde yenisi çıkmış ama onu bilmiyorum kullanmadım sgh-p310 http://www.samsung.com/tr/products/mobilephone/mobilephone/sgh_p310.asp?page=Specifications Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 philips in olcaktı 1 ay bekleme süresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Philips S200 kullandım 15 gün rahat gidiyordu. Şirket telefonu olarak ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bendeki motorola 1 hafta gidiyo, ama özellik olarak pekbirşeyi yok, hatta hiçbirşey yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asdşlkaisşlk :D deck telefonlar süper oluyo ama bizimki nieyse cart die bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar