moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Benim modemin vista sürücüsü yoktu onu bildirmek istedik. Mailleştik; Ben: AAM6000UG sahibiyim.Vista sürücüleri yok sanırım. Acaba üreticiye bildirebilirmisiniz. Asus: Merhabalar Satın almış olduğunuz Asus notebook, Microsoft Windows xp işletim sistemi ile birlikte satılmaktadır ve satılan işletim sisteminde sorunsuz performans göstermektedir. Microsoft Windows vista işletim sistemini tercih etmek tamamen müşterimizin kişisel tasarrufundadır. İlgili notebook üzerinde Windows vista işletim sistemini kullanabilmeniz için gereken sürücüler, yakın zamanda internet sitemiz aracılığı ile siz kullanıcılarımızın hizmetine girecektir. İyi çalışmalar dilerim, Yunus BIRICIK yine ben: AAM6000UG bir adsl modem. ---- Arkadaş google da AAM6000UG yaz adsl modem çıkıyor hemen. Hani mailler karıştı desen oda değil. Bide bana fırça çekiyor adam (: Asusun suçu yok bence tamamen yusuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 direk copy paste maili bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yunus abiyi sopayla dövelim bence. Müsteriyi dinlemeden müsteriyle iletisim böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha olaya gel.. mail at thanks die bari edik:sen zaten mail atmışın soradan, neremle okuduysam.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Of cevabin harika haahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 auzhauzh olaya bak ya. Bide hani ole basindanda savmamis adam ciddi ciddi oturup yazmis bu boledir su soledir die :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Koptum ahahaha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 harbi o kodu google bile aratınca modem çıkıyor her yerden. Asus'un bunyesinde böyle takozlar barınıyormuş meğer eheh. Yazıktır artık ya. Ya şirketleri bunları saatlerce çalıştırıp mal yapıyor adamları. Ya da bunlar copy+paste canavarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Zhaeuzuhuaz c/p kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o c/p erin hepsi paticikten cıkıyo abı zaten, alış şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cevap bekliyorum dur bakalım ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 asu diye okudum bi merakla itiraf comdan bişilr bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zydar said: direk copy paste maili bence hehe +bilmemkaç!! @fin : >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tr den vista için sürücümü yazcaklar asusun global sayfasından mail atman daha yaralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 denyoluğun bu kadarı. bende geçen gün türk telekomdan bi eleman aradı beni hatun kişisi dedi sana bi tane numara vericem aynen böyle ama önce telefon numaranı ver dedi dedim nerden arıyosun ttnet dedi evmi verim cepmi ? diye sordum ihih denilen ince bi sırıtıştan sonra versene numaranı dedi töbe yarabbim dedim verdim numarayı bak dedi git kağıt kalem al dedi ee dedim e işte vericeim numarayı yazıcaksın dedi iyi peki dedim gittim kalem aldım oturdum telefonu kulagıma dayadıgım anda ULAN İTOGLU SEN BABANIN OGLUYLAMI KONUSUYOSUN KAVAT diye bağırınca eleman bi ciyak etti ondan sonra yanındaki kadına verdi telefonu onunda anasına avradına sövdüm ne numara aldım ne başka bişi ama öyle bi moda soktu ki eleman beni resmen eeee tmm peki abla moduna girdim. şerefsizlere bak ya. hepsi işgüzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Notebook'un vistayla çalışması için gereken sürücü nedir abi? Böyle bi konsept mi var. c/p bile olamaz. Anlamsız çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar