Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asusun Yaptığı

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Benim modemin vista sürücüsü yoktu onu bildirmek istedik. Mailleştik;

Ben:
AAM6000UG sahibiyim.Vista sürücüleri yok sanırım. Acaba üreticiye bildirebilirmisiniz.

Asus:

Merhabalar

Satın almış olduğunuz Asus notebook, Microsoft Windows xp işletim sistemi ile birlikte satılmaktadır ve satılan işletim sisteminde sorunsuz performans göstermektedir. Microsoft Windows vista işletim sistemini tercih etmek tamamen müşterimizin kişisel tasarrufundadır.

İlgili notebook üzerinde Windows vista işletim sistemini kullanabilmeniz için gereken sürücüler, yakın zamanda internet sitemiz aracılığı ile siz kullanıcılarımızın hizmetine girecektir.

İyi çalışmalar dilerim,

Yunus BIRICIK

yine ben:

AAM6000UG bir adsl modem.

----

Arkadaş google da AAM6000UG yaz adsl modem çıkıyor hemen. Hani mailler karıştı desen oda değil. Bide bana fırça çekiyor adam (:

Asusun suçu yok bence tamamen yusuf.
Sosyal ağlarda paylaş

denyoluğun bu kadarı. bende geçen gün türk telekomdan bi eleman aradı beni hatun kişisi dedi sana bi tane numara vericem aynen böyle ama önce telefon numaranı ver dedi dedim nerden arıyosun ttnet dedi evmi verim cepmi ? diye sordum ihih denilen ince bi sırıtıştan sonra versene numaranı dedi töbe yarabbim dedim verdim numarayı bak dedi git kağıt kalem al dedi ee dedim e işte vericeim numarayı yazıcaksın dedi iyi peki dedim gittim kalem aldım oturdum telefonu kulagıma dayadıgım anda ULAN İTOGLU SEN BABANIN OGLUYLAMI KONUSUYOSUN KAVAT diye bağırınca eleman bi ciyak etti ondan sonra yanındaki kadına verdi telefonu onunda anasına avradına sövdüm ne numara aldım ne başka bişi ama öyle bi moda soktu ki eleman beni resmen eeee tmm peki abla moduna girdim. şerefsizlere bak ya. hepsi işgüzar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...