secrets Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 My problem Place the numbers 1 through 8 in the nodes such that: * Each number appears exactly once * No connected nodes have consecutive numbers but i can not do it. i can not analysis it. what must ı do? please help me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 niye olmaz ki? puzzle a 1 den 8 e kadar, yuvarlak içindeki sayılar ardışık gelmeyecek şekilde yazdıran program. linked list ve matrix çözer ama nasıl çözer? orası beni aşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 euler grid geldi birden aklima ama, belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 graph coloring fln da olabilir ama çok zor yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Her node'un tek sayida baglantisi oldugu icin imkansiz. Euler diye wikipedia'da aratirsan aciklamasi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence tüm olasılıkları deneyecek, olmayan bi durum çıkınca o kutuya başka olasılık deneyecek bir sistem lazım yani şöle. 1. kutuya bi değer ver rastlege, 2. kutuya da bi değer ver 1 e göre 3. ye hiç bi değer veremiyosan 1 ile 2 den dolayı demekki 2 değişecek vs vs. sudoku çözer gibi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secrets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 arrayle yazmak istiyorum. nasıl başlamalıyım ya da algoirtmasından yardım edebilir misiniz?lüttfen :(( ağlıyorum ya uff beceremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 graph teorisiyle ilgilen once, daha rahat edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secrets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bakıyorum ama olmuyor. nasıl yazmalıyım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 her bir graph node struct halinde olabilir, data ve verticleleri tanimlarsin icinde kod icinde ptr halinde tanimlayip array halinde initialize edebilirsin, veya linked list seklinde dusunup de calisabilirsin. tabii iterasyon icin de bir fonksiyonun olacak ki komsuluk durumlarini kontrol edebilsin surekli data structures and algorithm analysis in C++, pearson international edition mark allen weiss, bu kitabi bulabilirsen rahatca ogrenebilirsin graphlari(mesela) veya google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tum olasiliklari dene direk? Veya iyi birsey yapmak istiyorsan graph olusturucaksin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secrets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 olasılıkları denemek o kadar zor ki..... en avantajlı yolu bulmam gerekiyor. sayıları yerleştiriyorum deneye deneye ama gerisi olmuyor malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Nasil zor abi olasiliklari denemek, 8! sekilde dagilabilirdi o sayilar hic constraint olmasaydi. bagli olanlar consecutive olmucak demissin, yaz ona gore constraint dene iste? Sudoku cozer gibi ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hakkaten en kötü iç içe 8 tane for yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secrets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kullanıcıdan şekli tanımlamasını sağlayarak çözdüm. şekli nasıl tanıtabilirim peki alt yapı da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar