Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Zaugna beyle kadehlerimizi kaldırırken Taksim semalarında sormuştu bir kez bana "Sen fransız elektronik akımından çakar mısın, yazı versem yazar mısın üstüne?" diye, ben de susamamıştım 10 saat şöyledir böyledir diye. 24'ünde de yine bu akımdan Âme geliyor. Merak edenler için en popüler şarkısı Rej. İndirin dinleyin. Pek hoş bir konser olacağına inanıyorum. Gidiyorum. Gidilmesini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 davetiye bulmazsam gitmeyeceğim, bu kadar da açık konuştum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Her turlu Fransiz akimina akarim aga. Da tabi Ali sen bize davetiye bulacaksin euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Âme fransızca ruh demektir, bundan başka da bir şey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 geçen sene her djin her setinde rej vardı. çok güzel ama rej kusturdular resmen. işim çıkmazsa kesin giderim o ayrı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar