http Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hp pavilion dv5176 laptop ethernet çalışmıyodu servise gönderdik mainboard+hdd+dvdrw yi değiştirip geri yollamışlar şimdide başka başka problemler çıkarmaya başladı pc geldiğinde win kurulu geldi kaspersky anti-virus programı kurduk full scan yaptığımızda bi yerde pc yi kapatıyodu neyse virus olabileceğini düşünüp format atmaya kalktık kendi restore dvdlerinitaktık bu sefer boot etmeye kalktığı anda yine pcyi kapatmaya başladı neyse f11miydi neydi d den direk restore edip tekrar full scan yaptığımızda yine aynı şekilde kapatıyo pcyi yetmiyo arada kafasına göre kapatmaya başladı... nedir neyin nesidir bu var mı bi yardım sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ankart değiştiyse o sorun çıkarıyor demek ki, sana 1 servis yolu daha gözükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yaw ben bu hplerin aynı zamanda alınan pclerin hepdi birbir dökülmeye başladı arkadaşlarımında birinin wirelessi çalışmaz birinin ekranı püffff başka warmı hpden sıkıntısı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hp den sıkayet eden cok duydum adamlar blog bıle kurmuslardı hp ısı sans ısı bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi 1 seri bozuk çıktı, mesela bende compaq nx7010 var 5 yıllık alet, hala ilk günkü gibi çalışıyor, sadece cd sürücüsünde biraz sorunlar oluştu ama o da normale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 elektronik cihazlarda bu tarz aksilikler olabilir, normaldir. genele vuracak olursak hp bu konuda cok basarili bir firma, sana hatali bir urun denk gelmistir. ki garanti kapsaminda olmasi lazim, sikayetlerini yenile, hatta degistirilmesini iste bence. bakalim ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar