Messor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bilgisayarıma format atmadan önce c ve d paylaşıma açıklardı ve kapatamıyordum. Format attım c ye, açtım baktım yine shared duruyor ve kapatmak istediğim zaman sharing i "bu diskin paylaşımı yönetimsel amaçlar için açılmıştır, şimdi kapatsanız da restart sonrası tekrar gelicektir" vari bi mesaj alıyorum be kafayı yemek üzreyim. Nasıl kapatıcaz bunu? Kardeşim bilgisayarın bazı klasörlerinde bir takım dosyalara rastlamış, "EUHEUE BİLGİSAYARIN PAYLAŞIMA AÇIK DİKKAT ET DOSTUM AFFEDİYORUM" tarzı. E format attım bu olaydan aylar sonra başka bi amaçla, ama yine düzelmemiş bu iş. Nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 c de değilde d de ya da e de virüs olabilir, c yi paylaşıma açıyodur ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Valla bilimum virus programları geçti bulan olmadı : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet an itibariyle daha dün aldığım harici harddiskte share olmuş durumda. Virüs programları göremiyosa bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bilemiyom valla. sen tüm hdd lere formatı çak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 patron virüsü diye bi virüs bu. türk icadı olduğundan antivirusler görmüyor. şöyle bişey buldum dene bakalım http://www.downloadtr.com/program.asp?id=5695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahah helal olsun o zaman türklere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yanlışlıkla yapmıştır o virüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet bu patron virüsü de öle yapmıyomuş ama denedim düzelmedi, zaten o dosyaları bulamadım bile. Kaldık böyle, format da atamam hepsine. GG olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 firewall kursan bi işe yararmı acaba, dışardan gelen saldırılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Evet yarıyodur öle yapıcam bi zone alarm vs. Neyse saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kesinlikle virüs, format temizliyor, sen eski dosyalarını kurcuklarken gene bulaşıyor, eski installerleri falan kullanıyorsan birisi virüslü olabilir yoksa yeni harddiskin shared olması çok garip yani. Aynı harddiski başka bi bilgisayara tak shared oluyor mu bak bakalım, olmuyorsa hardisklerin üzerinde bir şekilde kalan bişi değildir, ki böyle bişey mümkün mü? Tekrar format at, yeni bilgisayarı kurarken çok dikkatli ol, eski bilgisayarındaki exeleri çalıştırma, tekrar indir düzgün yerlerden. Biraz takip et, bi gün aniden shared olurlarsa en son hangi programı çalıştırdığını hatırlamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Chemical said: Aynı harddiski başka bi bilgisayara tak shared oluyor mu bak bakalım, olmuyorsa hardisklerin üzerinde bir şekilde kalan bişi değildir, ki böyle bişey mümkün mü? Sanmıyorum, bence sistem diskindeki(C)bi olay tüm storage hedesini sharedliyor. Eski setuplardan ne kurdum bi düşüneyim iyi fikir. Bi de bu normal sharing değil. Shared as C değil de C$ olarka gözüküyor. Bunu da öğrendim hidden sharemiş. Demekki bi güvenlik açığı var ki garip gurup tipler gelip text dosyası yaratıp "uyarıyorum, tedbir al ejejejej" diye takılabiliyolar. Bi deniyim o hdd taşımayı bakıyım sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Olayı öğrendim, windowsta hala çözülemeyen bug varmış, hidden share olarak açıyomuş registry değerini sıfırlasan bile, ki öyle yaptım bi değişiklik olmadı. Aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum, kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Messor said: Bilgisayarıma format atmadan önce c ve d paylaşıma açıklardı ve kapatamıyordum. Format attım c ye, açtım baktım yine shared duruyor ve kapatmak istediğim zaman sharing i "bu diskin paylaşımı yönetimsel amaçlar için açılmıştır, şimdi kapatsanız da restart sonrası tekrar gelicektir" vari bi mesaj alıyorum be kafayı yemek üzreyim. Nasıl kapatıcaz bunu? Kardeşim bilgisayarın bazı klasörlerinde bir takım dosyalara rastlamış, "EUHEUE BİLGİSAYARIN PAYLAŞIMA AÇIK DİKKAT ET DOSTUM AFFEDİYORUM" tarzı. E format attım bu olaydan aylar sonra başka bi amaçla, ama yine düzelmemiş bu iş. Nedir ? oha ben bi kac kişiye öle atmıştım mesaj vay be nerden nereye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar