Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 slm müze tanıtımlarının oldugu(google yazdım direk bi kaç sey cıktıda tatmin etmedi :< ) güzel bi site,kitap(müzeye git orda broşür al flm demeyin birden fazla müze lazım)tavsiyede bulunabilecekler acıkcası pek araştıramadım buldugum sitelerde genelde müzeyi dısardan cekmiş flm.müze ve eserler hakkında detaylı resimler lazım gidip teker teker dolasacak ne vaktim var ne de takatim var.Ödev konusu soyle bişi gittiğim müzede gördüğüm hödönün resmi hedenin sanat akımında etkilenmiş bık bık flm gibi.müzelerin türkiye içinde olması lazım yani louvre museum'da bulunan son yemek isimli resmi tanıtamıyoruz,ülkemizden örnekler olması lazım.arada müze tanıtımıda olacak ama ön planda olması gereken müze içindeki resim/heykel/fresk gibi eserlerin sanat akımlarını tartısma flm,netten baktım ama müzede bulunan tüm resim ve eserlere ulasmam lazım boyle içerikte bi site bulamadım pekta kasmadım acıkcası.yardımcı olabilecek varsa tşk simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 il valiliklerinin web sitelerinde tanıtımlar oluyor genelde. oralara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar