Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Izlemedigim film kalmadi ortalikta ve belki sizin guzel dediginiz begendiniz filmlerden benim izlemedigim vardir da biraz vakit oldurebilirim diye dusunuyorum.. Ayrica guzel bi liste olusturmus oluruz :)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Veya sen arama motorunu kullanırsın, herkes mutlu.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla aramada bunun benzeri cok var ordan listeye bak...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben olsam şöyle bi mantık kurarım, şu kadar senelik bir forum, kaçtane üyesi var, bende bu kadar senelik üye adamım. Acaba hiç insanların favori filmlerinin olduğu bir başlık varmıdır? E tabiki vardır.. Ozaman basıyımda arama tuşuna bakiyim insanların beğendikleri favori filmler neler.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 supersiniz tebrik ederim.. saolun.
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bari ben bi cevap veriyim lotr serisi favori film(lerim)
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bende verıyım.kod adı kılıcı balıgı :)
Öne çıkan mesajlar