komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Normalde pc e bagli degilken adaptoru takinca isik yanmiyor pc takiyorum gine tik yok sesi acinca isik yaniyor ve calismaya basliyor bu normalmi 2 kere degistirdim cihazi hepsi ayni sanirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 uyku moduna geçiyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daha ilk kez takiyorum ne uykusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 belki ses açma düğmesi aynı zamanda açma kapama düğmesidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 modeli nedir? birde ne kadar aldın öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aldığın şeyin kullanma klavuzu falan yok mu? onda yazıyodur belki bahsettiğin şey. ya da internetten araştıracan modelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar