Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Uzun zamandır mp Jk3 oynamıorum. Bugun gittim yükledim, patch yaptım herseyi yaptım, hazır bilgisayar yeni vidyo ayarlarını fulledim, model dissmemberemnt ıda On yaptım. Maksimum el koparabildim (az önce bir tanede kol kopardım o ayrı). her yerde sözü geçen g_saberrealisticcombat 20 komutunuda kullandım (ise yaradıgından emin olmak içinn hem helpusobi1 hemde devmapall ile denedim ikisindede gözle görünür sonuç alamadım). Bu isin bir taktigimi vardır yoksa 1.1 patchini yüklememle ilgili bir durum mu bilen varsa söyleyiversin
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cg_dismember 999 yaparsan olur oydu sanırım
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben bunun multiplayerda olanını öğrenmek istiyorum. iki saat aradım cheat leri fln açtım ama olmuyo bi türlü. bilen söylesin pilis. yokl şifreyi yazıyomuşuz da, sonra optionsdan aktive ediyomuşz da bilmem ne bisürü bişiler anlatıyolar. solo game de bi kafa koparamadım arkadaş bu ne ya.
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 multiplayer ortamda cheat yok komut var . cg_dismember ve broadsword komutlarına 1 yazarsan hayli parçalanma efektleri görebilirsin ama bazı serverlarda kapalı oluyor , bazen de çok güçlü vuruşlar yapmak gerekiyor
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 solo da yaptım. oyunu kuruyorum önce sonra mapname yazıp haritanın adını öğreniyorum. sonra devmap haritaadı yapıyosun res atıyo oyun cheats are enabled uyarısıyla başlıyo. ondan sonra cg_dismember 99 ve g_saberrealisticcombat 100 yazıp kol bacak koparabildim.
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 solo game multiplayer değildir gerçek serverlardan bahsediyorum ben
Öne çıkan mesajlar