DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 internet bağlantımı usb wireles tarafından alıyorum modemde sorun yok ama pc de interneti kullanmadığım zaman güç kesintisi yaşanıyor weya herhangi bir programı açtığımda internet gidiyor usb sürekli güç kesiyor biosdan denedim olmadı denetim masasındaki kullanılmadıgında güç kes simgesini iptal ettim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 örnek olarak warcraft 3 e girip dota atıcam warcraftın sayfasını açtıgım gibi net bikaç sn de gidiyor bişey yapamıyorum alt tab yapınca geri geliyor oyuna dönünce yine aynı olay bide fullscreen modda çalışan programların çogunda oluyor ftoshop programı kullanıyorum ondada denedim aynısı oldu lütfen yardım edin yoksa gidip 20 metre kablo alıcam artık çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ön tarafa bi taksan. belki hubda donanımsal bi arıza vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kasa biraz eski bendeki yenilerden değil arka tarafta 2 çıkış war 2 sinide denedim sonuç aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bazı anakartlarda extradan usb için aparatlar oluyor. anakartın üzerindeki 5 dişli yuvalara takılıp yeni bir hub elde ediliyor. bilgisayarcıdan 5 liraya alabilirsin bu parçayı.bide öyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bir adet usb kartı alıp dene, belki senin usb girişlerin bozulmuştur.. ama bu kartı almadan önce, driverlarını güncelleştirmeyi dene, bakarsın sorun çözülüverir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tamam ona bi bakarım kesinti yaratmıyacaksa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zgrw said: bir adet usb kartı alıp dene, belki senin usb girişlerin bozulmuştur.. ama bu kartı almadan önce, driverlarını güncelleştirmeyi dene, bakarsın sorun çözülüverir... karta para verme sen dediğimi dene önceee (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zgrw said: bir adet usb kartı alıp dene, belki senin usb girişlerin bozulmuştur.. ama bu kartı almadan önce, driverlarını güncelleştirmeyi dene, bakarsın sorun çözülüverir...güncelleştirmeyi denedim ipoda müzik atıyorum aynı usb baglantılarıyla ki zaten şu anda internete onlarla baglanıyorum pek bozuk olma ihtimalleri yok işte işin ilginç olan kısmı bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o zaman güncelleştirmelerden sonra bozulduysa, driverları downgrade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zgrw said: o zaman güncelleştirmelerden sonra bozulduysa, driverları downgrade et güncelleştirmelerde en iyi sürümü kullanıyorsunuz diyor 0+0=0 yani çıkamıyom işin içinden güncelleştiremeden öncede böyleydi halada böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar