Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım USB sorunu

DEWIL_MAC_CRY

Öne çıkan mesajlar

internet bağlantımı usb wireles tarafından alıyorum modemde sorun yok ama pc de interneti kullanmadığım zaman güç kesintisi yaşanıyor weya herhangi bir programı açtığımda internet gidiyor usb sürekli güç kesiyor biosdan denedim olmadı denetim masasındaki kullanılmadıgında güç kes simgesini iptal ettim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

örnek olarak warcraft 3 e girip dota atıcam warcraftın sayfasını açtıgım gibi net bikaç sn de gidiyor bişey yapamıyorum alt tab yapınca geri geliyor oyuna dönünce yine aynı olay bide fullscreen modda çalışan programların çogunda oluyor ftoshop programı kullanıyorum ondada denedim aynısı oldu lütfen yardım edin yoksa gidip 20 metre kablo alıcam artık çok sıkıldım
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:
bir adet usb kartı alıp dene, belki senin usb girişlerin bozulmuştur.. ama bu kartı almadan önce, driverlarını güncelleştirmeyi dene, bakarsın sorun çözülüverir...
güncelleştirmeyi denedim ipoda müzik atıyorum aynı usb baglantılarıyla ki zaten şu anda internete onlarla baglanıyorum pek bozuk olma ihtimalleri yok işte işin ilginç olan kısmı bu zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...